Dayah Zubit Bek4s Pengasuh Aafiyah Mula Mended4hkan Kini Sedang Hamiil Anak Pertama

Bek4s pengasuh anak penyanyi terkenal Datuk Sri Siti Nurhaliza, Dayah Zubit memaklumkan berita gembira apabila dia kini sedang hamiil anak pertama.

Perkara tersebut dikongsikan Dayah menerusi IG TV di Instagram yang mana video tersebut antara lain memaparkan momen re4ksi si suami yang menyentvh hati sejurus mengetahui akan kehamilannya.

Mengakui sama menyimpan video tersebut sebagai suatu yang istimewa, Dayah turut menitipkan doa, moga-moga anak yang dikandung berada dalam keadaan baik.

“Ya Allah, pelih4ralah anakku selama dia berada dalam rahimku, sihatkanlah dia. Lindungilah dia & jauhkanlah dia daripda sebarang perkara yg tidak diingini.

“Sesungguhnya engkaulah yg maha menyembuhkan. Tiada penyembuhan selain penawarMu.

“Ya Allah, jadikanlah anak dalam kandunganku ini anak yg soleh solehah, sihat sempurna akal fikiran, cerdik, beriman, berakal & beramal soleh.

“Fasihkan lidahnya untuk membaca AlQuran & hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW & segala puji bagiMu Ya Allah,” tvlisnya pada ruangan komen bersama hashtag #RHjuniorcomingsoon#doakanyangbaikbaik.

Serentak dengan perkongsian tersebut, ramai yang turut sama gembira termasuk Siti yang menitipkan ucapan tahniah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MT11 🐝 (@dayahzubit)

Dayah Zubit sebelum ini menjadi perhatian peminat bintang berkenaan kerana dia antara individu kepercayaan dalam mengasuh anak sulung Siti dan suaminya, Datuk Khalid seawal kelahiran Aafiyah.

Bagaimanapun, selepas mend1rikan rumah tangga, Dayah tidak lagi menjadi pengasuh kerana tinggal bersama dengan suaminya, Mohammad Ridzuan Razali di Terengganu yang merupakan pemain sayap pasukan bola sepak Terengganu FC II.

Sehingga kini, video berkenaan sudah pun menerima hampir 200,000 kali tontonan.

Foto: Instagram Dayah Zubit

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : MH


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Dayah Zubit Bek4s Pengasuh Aafiyah Mula Mended4hkan Kini Sedang Hamiil Anak Pertama"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*