Tak Boleh Terima Kehadiran Iqbal, Cik B Bagi Amar4n Jangan Sampai Perkara Ini Terded4h Yang Boleh Jatvhkan DS Vida Dan Iqbal

Sebelum ini, Cik B pernah menjawab dakw4an netizen yang menduh dirinya bersikap ‘self1sh’ gara-gara tidak merestui hubvngan Datuk Seri Vida dengan Iqbal. Teg4s pemilik nama Nur Edlynn Zamilleen Muhammad Amin, dia hanya menginginkan ibunya bahagia selama-lamanya bukan hanya sementara.

Terbaru, Cik B dilihat menjawab segala solan yang ditanya oleh netizen menerusi Instagram Storynya.

Cik B tak kesian dekat mama?

Menerusi kotak soalan ‘Tanyalah Kami’, seorang individu telah bertanya kepada Cik B sama ada dia mempunyai perasaan bel4s kasihan ataupun tidak terhadap ibunya, Dato Seri Vida. Menurut individu berkenaan, DSV memerlukan seseorang untuk menjaganya di kemudian hari. Tambah individu tersebut, DSV terp4ksa berdiam diri walaupun dirinya kelihatan agak sunyi.

Bagi menjawab soalan tersebut, Cik B memberitahu bahawa dia boleh berkongsi kisah sebenar kenapa tidak mahu ibunya berkahwin lagi namun memilih untuk ‘menyimpan’ rahsia tersebut kerana bimbang memberi kes4n kepada ibunya.

Kalau saya cakap, boleh jatvhkan semua orang termasuk mama.

Kacak gurau minta duit

Terdahulu, Kacak memberitahu dia bersetuju dengan permintaan ibunya yang ingin berkahwin lagi. Namun, kata Kacak, dia tidak akan menerima sewenang-wenangnya siapa gerangan calon bapa tir1nya.

First for all, saya nak cakap, kalau mama nak kahwin I’m just gonna agree with it guys. But not gonna agree macam tu ja la. No, you have to give me some.. you know.. (duit). If he wants my mom, then give me some of this (duit). Yes money. No money no talk. Give me some (duit) and I will agree with everything, don’t worry. Saya bukan pis4u cukvr ke apa, but money works you know.

Pada masa yang sama, Iqbal turut berjanji akan menjaga DSV, Cik B dan Kacak dengan baik selepas ini.

Sumber: Cik B via OHBulan

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Satkoba Press

Sumber : news allmhi


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Tak Boleh Terima Kehadiran Iqbal, Cik B Bagi Amar4n Jangan Sampai Perkara Ini Terded4h Yang Boleh Jatvhkan DS Vida Dan Iqbal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*