Sharifah Sakinah Mended4hkan Ini Sebab Mengapa Dia Tidak Mengumumkan Tentang Perkahwinannya

Akhirnya terjawab berkenaan tentang status hubungan pelakon Sharifah Sakinah dan jejaka mat saleh bernama Michael Hansen, rupa-rupanya mereka sudah sah bergelar suami isteri.

Kata Sakinah atau nama sebenarnya ialah Sharifah Nurul Sakinah Syed Abu Bakar Al-Khaired, beliau tidak memaklumkan tentang perkahwinan ini atas beberapa faktor peribadi.

Ya kami sudah berkahwin. Mereka yang hairan kenapa kami tak maklumkan, ia kerana isu peribadi dan hal agama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharifah Sakinah Al-Khaired (@sharifah_sakinah)

Bagaimanapun, adik kepada pelakon serta penyampai radio Suria FM, Sharifah Shahirah ini tidak memberitahu secara terperinci tentang tarikh perkahwinan dia bersama jejaka Sweden terbabit.

Meninjau di ruangan komen hantarannya di Instagram itu, rata-rata netizen serta rakan selebriti mengucapkan tahniah kepada pasangan tersebut.

Terdahulu, pada 5 Mac 2021, portal hiburan mengumumkan Sakinah sudah bertunang dengan teman lelakinya yang sudah dikenali sejak tahun 2020, malah wanita itu turut memaklumkan bakal mend1rikan rumah tangga pada Mei tahun berkenaan ketika tarikh ulang tahun kelahirannya dan Michael.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Instagram


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Sharifah Sakinah Mended4hkan Ini Sebab Mengapa Dia Tidak Mengumumkan Tentang Perkahwinannya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*