Baru 2 Minggu Bernikah Tiba Tiba Isteri Beritahu Depan Suami Jika Nak Kawin Lagi Dibenarkan.Ini Reaksi Suami Selepas Isteri Beri ‘LESEN’

Isteri kepada anak seorang penc3ramah terkenal Indonesia membuat peng4kuan bahawa dia tidak kisah untuk bermadu sekiranya suaminya berhasrat untuk berkahwin lebih daripada seorang di masa akan datang, lap0r laman berita Suara.com hari ini.

Pengakvan tersebut disuarakan Nadzira Shafa ketika ditemu bual oleh selebriti dan pelakon terkenal, Oki Setiana Dewi dalam satu paparan di YouTube.

Meskipun baru dua minggu berumah tangga, isteri kepada anak Allahyarham Ustaz Arifin Ilham, Ameer Azzikra itu secara terang-terangan meng4ku dia bersedia dimadukan kerana turut berasal daripada keluarga yang mengamalkan p0ligami.

“Sebenarnya, jika bercakap mengenai pol1gami, saya tidak menentang kerana saya berasal daripada keluarga yang berp0ligami.

“Jadi, saya dapat memahami amalan p0ligami,” katanya ketika menjawab soalan daripada Oki.

Tambah wanita itu, jika suatu hari nanti suaminya membuat keputusan untuk berkahwin lagi, dia ikhlas untuk menerimanya.

“Jika ada wanita yang betul-betul perlu dibimbing (oleh suaminya), saya tidak k1sah,” ujarnya.

Sementara itu, peng4kuan Nadzira Shafa itu dibalas oleh Ameer Azzikra yang mengatakan bahawa masih terlalu awal untuk dia memikirkan perkara tersebut.

“Kita kan baru berkahwin. Saya masih belum terfikir ke arah itu,”

VIDEO PENUH:

Sumber : KOSMO ONLINE

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:http://www.awatttsyeikhh.com/


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Baru 2 Minggu Bernikah Tiba Tiba Isteri Beritahu Depan Suami Jika Nak Kawin Lagi Dibenarkan.Ini Reaksi Suami Selepas Isteri Beri ‘LESEN’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*