“Jod0hku Hanya Sampai Di Sini,” – Pemain Drum Caliph Busker Rupanya Dah 2 Tahun Cer4i, Rahsia Atas Sebab Tertentu

Ahli kumpulan Caliph Buskers iaitu Fendy Adlun mendedahkan d1rinya sudah bercer4i dengan isterinya, Nadira Rubina kira-kira dua tahun lalu.

Menurut Fendy yang juga pemain drum kumpulan berkenaan, dia mahu merahsiakan hal tersebut kerana tidak mahu melibatkan hal peribadi dan kerjaya.

“Assalammualaikum w.b.r… Bak kata lagu khatijah ibrahim, ‘mungkin terpendam kenikmatan sebalik perp1sahan’.

“Apa nak dikata lagi kalau jodoh tak panjang. Diam tak diam sudah 2 tahun aku merahs1akan perp1sahan ini dari semua orang. Semuanya telah tertvlis.

“Jodohku hanya sampai disini.. walaupun perit pada mulanya untuk melaf4zkan, Namun Tuhan sahaja tahu akan isi hati ini dan mengapa ianya terjadi.

“Takdir telah menentukan segala²nya..

Semoga dikau Berbahagia hendaknya dan Semoga ada sinar baru untuk aku dan zafirah nanti. Insyaallah papa ada

selalu untuk kamu.

“Maaf kerana Merahsiakan perkara ini kepada semua atas sebab-sebab tertentu,” tvlisnya.

View this post on Instagram

Kita Doakan yang Baik² untuk mereka, ada Hikmah disebaliknya.. semoga urusan mereka dipermudahkan juga… #Repost @fendydrummer_caliphbuskers • • • • • • Assalammualaikum w.b.r… Bak kata lagu khatijah ibrahim, 'mungkin terpendam kenikmatan sebalik perpisahan'. Apa nak dikata lagi kalau jodoh tak panjang. Diam tak diam sudah 2 tahun aku merahsiakan perpisahan ini dari semua orang. Semuanya telah tertulis. Jodohku hanya sampai disini.. walaupun perit pada mulanya untuk melafazkan, Namun Tuhan sahaja tahu akan isi hati ini dan mengapa ianya terjadi.. Takdir telah menentukan segala²nya.. Semoga dikau Berbahagia hendaknya dan Semoga ada sinar baru untuk aku dan zafirah nanti. Insyaallah papa ada selalu untuk kamu.. Maaf kerana Merahsiakan perkara ini kepada semua atas sebab² tertentu.. . #fendicaliphbuskers #caliphbuskers #hentakrentak #blinddrummer #blindmusician #buskinglife #buskingsolo #caliphbuskers #newsingle #manusia #warnermusic #worldpeaceentertainment #ikhwanfatanna #omark #johnjeeves #buskinglife #blindmusician #hanyanamamu #kaulahdia #buta #hanyamimpi #era #hotfm #sinarfm #mstaronline #tv3 #rtm #mediaprima #whi #mhi #astro #meletop

A post shared by CALIPH BUSKERS (@caliphbuskersofficial) on

Terdahulu, pasangan ini berkahwin pada Mei 2014 dan dikurniakan seorang anak Nurazalea Zafirah, 5 tahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Foto: Instagram Fendy Drummer

sumber : MH


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Jod0hku Hanya Sampai Di Sini,” – Pemain Drum Caliph Busker Rupanya Dah 2 Tahun Cer4i, Rahsia Atas Sebab Tertentu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*