VIDEO Keterujaan Lelaki 0KU Ini Dapat Makan Lepas 4 Hari Tak Jamah Nasi, Sentuh Em0si Netizen

Tidak semua daripada kita dilahirkan sempurna, terkadang kekur@ngan yang pada d1ri itu membataskan d1ri mereka untuk menjalani kehidupan seperti orang lain.

Begitu juga dengan nasib seorang lelaki gol0ngan 0KU yang hidupnya d@if dan hanya mampu mengh4rapkan belas ihs@n orang lain.

4 hari dah tak jamah nasi

Menerusi satu perkongsian di Twitter, seorang penggun dengan nama akaun @MOFASAd memuat naik video memaparkan lelaki 0KU itu sedang menikm4ti makanan yang diberikan kepadanya.

Apa yang membuatkan ramai berasa tersentuh, lelaki 0KU ini kelihatan cukup berselera sekali menjamah makanan yang disedekahkan kepadanya, kerana dikatakan dia sangat d@if dan sudah beberapa hari tidak makan.

Cukup, tapi nak tambah lagi

Dapat diperhatikan menerusi rakaman tersebut, terpancar kegembiraan di wajah lelaki 0KU itu apabila dapat juga akhirnya dia menikm4ti makanan yang lazat.

Sehinggakan, dia meminta untuk menambah nasi lagi kerana masih lagi berasa Iapar. Simpati melihat nasib lelaki 0KU, individu yang merakam video tersebut telah meminta orang lain untuk memberikan lagi makanan.

Bergen@ng air mata aku…

GeIagat lelaki 0KU telah mengvndang pelbagai re@ksi netizen, gembira melihatnya tetapi pada masa yang sama terbit rasa h!ba melihat nasib hidup insan sepertinya.

Sumber : media viral

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press


Apa kata anda?

Be the first to comment on "VIDEO Keterujaan Lelaki 0KU Ini Dapat Makan Lepas 4 Hari Tak Jamah Nasi, Sentuh Em0si Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*