‘Drama Sp0ntan 17’ dari awal sampai habis bikin penonton gelak besar!

Jika anda peminat setia ‘Drama Sp0ntan’, pastinya anda sudah menonton episod terbaru yang ke-17 dan pada kali ini bertajuk Bul1 pula.

Meskipun baru dimuat naik 4 December, kelmarin dilaman Youtube milik Syahmi Sazli kini sudah trend1ng dan meraih lebih 830,000 tontonan.

Drama Spontan 17 Jadi Perhatian

Malah, pelbagai maklum balas juga ditinggalkan menerusi episod terbaru yang mana lakonan Asif bersama Yoe Parey membuatkan penonton gelak besar.

Menjenguk ke laman Instagram YouTuber popular itu juga, dia berkongsikan satu rakaman pendek buat pengikut dan rata-ratanya memberikan respon positif buat Drama Sp0ntan 17.

Sehinggakan ada yang mengatakan episod kali ini membuatkannya gelak besar dari awal cerita sehingga akhir. Manakan tak, lakonan Asif dibul1 Yoe kali ini juga tak mengecewakan penonton.

View this post on Instagram

Asif kena buli oleh budak tadika dlm Drama Spontan 17. Cikgu pun nyo selit rotan pah dale seluar😂 Siapa dh tgk? Full video di Youtube: Syahmi Sazli

A post shared by Syahmi Sazli (@syahmisazli) on

Kata Syahmi ‘Asif kena bul1 oleh budak tadika dalam Drama Sp0ntan 17. Cikgu pun nyo selit rotan pah dale seluar. Siapa dah tengok? Full video di Youtube…’

Perkongsian Syahmi ini juga membuatkan pengguna media sosial terhibur dan men1ngg4lkan komen lvcu buat lakonan Asif dan Yoe.

Dalam pada itu, netizen turut terhibur dengan babak Kata Ganda daripada Asif dan Yoe menerusi episod terbaru itu.

Hahaha…. Lawak dari mula sampai habis..

Hahahaha seriuos lawok

Pecoh perut tengok…

Ramai beri reaksi positif

Sumber: Syahmi Sazli, Youtube

via HCL

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press


Apa kata anda?

Be the first to comment on "‘Drama Sp0ntan 17’ dari awal sampai habis bikin penonton gelak besar!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*