“Azar bukan pvnca saya berceral, tunggu kenyataan dia dulu” Penerbit filem berstatvs bapa tvnggal kini tunang Azar Azmi

TUNANG kepada Azar Azmi yang dikenali sebagai Hafiz Rozlan menaf1kan dakwaan segelintir pihak yang mengatakan aktres itu menjadi pvnca perceralannya terdahulu.

Selain itu, Hafiz, turut mengakui status d1rinya adalah seorang bapa tvnggal dan sudah beberapa tahun berceral dengan bekas isteri.

“Apa yang saya boleh kongsi adalah saya single father. Dah bertahun dah bercer4i. Itu saja yang boleh saya cakap.

View this post on Instagram

Terima kasih yang tidak terhingga kepada semua. Terima kasih yang banyak membantu terutama keluarga saya @azarnadhirah @azarsyazwan @azarsyazreen @azarsyazmee To Ibu dan Ayah ALFATIHAH Azmi bin Meri Arbaayah binti Aminah . . Terima kasih kepada :- Madrasah Tahfiz Abu Qasim Gombak @pristine_imprint @thecookiegraphy @the_prettypastel @idieanarozaidi @miaskitchen_miaali @alinastreat @mesraabadi8 @nsjevent @impianabadi8 . . . . . . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . 👱🏻‍♀️ @snowyinstantwhite_hq 💋 @azarazmicosmeticshq . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . 🌬 @juitajuice 🌪@tycoon_vape_station . . #azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juita #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #taleoftwosister

A post shared by ABOS (@azarazmi) on

Azar berkongsi video penghargaan kepada pihak yang terlibat dalam majlis pertunangannya.

“Bukan Azar penyebab saya berceral dahulu,” kata Hafiz secara ringkas.

Sebelum ini, Azar atau nama sebenarnya Siti Azar Ameerah Azmi, 30, dikatakan sudah mengikat tali pertunangan dengan seorang bapa tvnggal pada Ahad lalu.

Majlis yang diadakan di Mesra Abadi 8 Wedding Venue, Keramat, Kuala Lumpur itu hanya dihad1ri keluarga dan rapat rapat serta beberapa orang rakan artis.

Difahamkan, pasangan itu dijangka bertunang selama setahun dan merancang majlis perkahwinan diadakan pada penghujung tahun depan.

 

“Apa yang saya boleh kongsi adalah saya single father. Dah bertahun dah bercer4i.”

HAFIZ ROZLAN

 

Hafiz yang juga seorang penerbit filem itu dipercayai mempunyai dua orang anak hasil daripada perkahwinanya sebelum ini.

Pasangan itu sudah mengenali satu sama lain sejak lima tahun lalu.

Menerusi Instagram pada Selasa, Azar berkongsi video penghargaan kepada yang terlibat dalam majlis pertunangannya.

Dalam pada itu, Hafiz memohon maaf kerana tidak boleh mengulas lebih lanjut mengenai majlis pertunangannya sehingga Azar mengeluarkan kenyataan berkenaan perkara itu.

Hafiz dan Azar dipercayai menjalinkan hubungan cinta sejak lima tahun lalu.

“Minta maaf… Saya telah dinasihatkan untuk tidak memberi sebarang komen sehingga Azar send1ri yang mengeluarkan kenyataan,” ujarnya.

Terdahulu, Azar pernah mengakui d1rinya sedang menjalinkan hubungan cinta dengan seseorang namun memilih untuk tidak mendedahkan identiti kekasihnya.

Pengakuan tersebut dibuat selepas dia menaf1kan hubungan cinta itu goyah disebabkan lakonan mesra dengan Syafiq Kyle menerusi drama Nur 2.

Sumber: mStar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Azar bukan pvnca saya berceral, tunggu kenyataan dia dulu” Penerbit filem berstatvs bapa tvnggal kini tunang Azar Azmi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*