“Jangan Lah Komen Sesedap Rasa…”-Dituduh Buat Pembedahan Untuk Kurus, Ini Jawapan Suami Faezah Elai

Suami kepada pelakon Faezah Elai, Heykal Hanifah kecewa apabila ada pihak yang menvduhnya membuat pembedahan perut untuk kurus.

Heykal yang juga seorang pengarah drama itu berang apabila tuduhan itu diterima dari pihak luar yang langsung tidak mengenalinya.

“Hari ni ada seorang hamba Allah ni kata yang saya buat pembedahan perut.

“Mana kau tahu dik? Kau baru keluar dari dalam perut aku ke?Rasa kasihan la plak kat dia sebab main petik je.

“Jadi buat semua janganlah main komen sesedap rasa tekak send1ri jer sebab bila tak betul ia jadi f1tn4h dan send1ri mau ingatlah.

“d0sa dengan Allah swt kalau bertaubat atau mohon keampunannya dariNYA insyaallah boleh settle tapi kalau d0sa sesama manusia ni panjang ceritanya,”tvlisnya.

Heykal meluahkan perasaannya di akaun Instagram miliknya.

Menerusi perkongsian tersebut dia memuat naik foto terkininya yang semakin segak dan kurus.

Terdahulu, Faezah telah berkahwin dengan Heykal Hanifah pada September 2011 dan turut menjaga anak t1rinya, Luqman Hakim, Sarah dan Luq Adam.

Hasil perkahwinan dengan Heykal, Faezah dikurniakan dua cahaya mata, Dealova Heyrinna dan Aurora Heyrinna.

View this post on Instagram

Hari ni ada sorang hamba Allah ni kata yang saya buat pembedahan perut. Mana kau tahu dik? Kau baru keluar dari dalam perut aku ke?Rasa kasihan la plak kat dia sebab main petik je.Jadi buat semua janganlah main komen sesedap rasa tekak sendiri jer sbb bila tak betul ianya jadi fitnah dan sendiri mau ingatlah dosa dengan Allah swt kalau bertaubat atau mohon keampunannya dariNYA insyaallah boleh settle tapi kalau dosa sesama manusia ni panjang ceritanya. #anugerahprofima2019 #lastminutedecision #fitnahdunia

A post shared by Heykal Hanifah (@heykalhanifah) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

sumber : Gempak


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Jangan Lah Komen Sesedap Rasa…”-Dituduh Buat Pembedahan Untuk Kurus, Ini Jawapan Suami Faezah Elai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*