“Bermula Dengan Perkahwinan, Kemudian Impian Bulan Madu Di Mekah…,” – Elfira Loy Imbas Memori 2019, Syukuri Kebahagiaan KurniaanNya

Pelakon dan ushawan, Elfira Loy menerusi Instagram ada berkongsi sembilan posting fotonya yang paling banyak mendapat perhatian dari para peminat.

Sambil merakam kembali momen terindah dalam hidupnya sepanjang tahun ini, bintang Kum Kum itu turut memberi bayangkan mengenai beberapa projek baru yang akan dilakukan tahun hadapan.

“Definitely my best nine of 2019! Started the year with my wedding, then my dream honeymoon at Mekah together with my husband (as thats where we prayed for our jodoh) then to suprising my husband with the pregnancy test . Beranakkan anak saya & of course selfi yang tak dilupakan causeeeeee selfie is my thang!

“Alhamdulillah syukur untuk kehidupan & kebahagiaan yang Allah berikan. Semoga diberkati & dilindungi selalu. Amin.

“Look forward for 2020! I have few projects to share with you and i can’t wait! Tapi korangkan dah tengok el dari kecik. Rasa rasa apa mission el untuk next year?,” tvlisnya.

Terdahulu, Elfira Loy diijabkabul dengan suami, Khairol Faris Anuar pada 1 Januari lalu dalam sebuah majlis tertutup dan mereka dikurniakan seorang putera, Muhamad Rayyan Khalaf Muhamad Faris.

Rayyan dilahirkan pada 1 Oktober lalu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Foto: Instagram Elfira Loy

sumber : Media Hiburan


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Bermula Dengan Perkahwinan, Kemudian Impian Bulan Madu Di Mekah…,” – Elfira Loy Imbas Memori 2019, Syukuri Kebahagiaan KurniaanNya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*