“Apa Yang Berlaku, Saya Anggap ‘It’s Not My Day,” – Sham Visa

Bekas vokalis kumpulan Visa, Sham mengakui kecew4 dengan persembahannya ketika menyampaikan lagu Sayang-Sayang nyanyian asal Aliff Aziz menerusi saingan minggu ketiga konsert Gegar Vaganza 6 (GV6), minggu lalu.

Bertemakan ‘4neh-4neh’, para peserta diberi cab4ran untuk membuat persembahan dengan menyanyikan lagu-lagu yang ‘lari’ dari genre lazim mereka.

“Saya kecewa, tetapi alhamdulillah masih lagi berada dalam saingan, saya cuba lakukan yang terbaik meski tidak selesa untuk buat persembahan sedemikian. Ia bukan genre lagu saya.

“Saya send1ri sudah lama tidak menyanyi. Apa pun saya cuba ambil cab4ran untuk tema ‘4neh-4neh’ meski rasa agak gementar. Cuba untuk selesaikan persembahan tersebut sebaiknya,” katanya kepada MH.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Candid pictures by @neonpixelofficial ketika abg sham bersiap utk konsert minggu kedua petang ahad lepas. Thanks so much team @neonpixelofficial kerana tak pernah gagal merakamkan gambar & video utk abg sham sepanjang di #GV6 ini! Thanks ✌🏻 . 🏫 @mindorder 📽 @neonpixelofficial 💖 @shamvengers . #MindOrder #MindOrderManagement #ShamVisa #ShamxMindOrder #ShamGV19 #GegarVaganza2019 #GV6 #shamvengers @shamvengers @mindorder

A post shared by Bluetooth Sham (@shamvisa.official) on

Ditanya sama ada dia sudah selesa kerana mendapat pujian juri menerusi persembahan terdahulu hingga membuatkan prestasinya sedikit menurun kali ini, bintang berusia 47 tahun itu men4fikan perkara tersebut.

“Saya tidak pernah selesa dengan kedudvkan di GV6 sebelum ini. Setiap tugasan punya tek4nan yang tersend1ri,” jelas pemilik nama lengkap r0hisham Hashim ini jujur.

“Untuk cabaran duet minggu hadapan, sudah tentu saya akan buat lebih persiapan dengan lebih teliti. Apa yang berlaku (minggu lalu), saya anggap ‘it’s not my day’.

“Apa pun, saya kena positif. Itu sahaja pilihan yang saya ada. Sementara peluang masih diberikan saya cuba galas semampu yang boleh,” azam Sham optimis.

Minggi ketiga konsert, bintang itu berada di kedudvkan kedua paling rendah dan Ameer Sofazr diumumkan sebagai peserta ters1ngkir selepas hanya berjaya mengumpul markah sebanyak 54 peratus.

Sham bakal berduet dengan Marsha Milan pada saingan minggu keempat, mengalunkan lagu My Heart lagu asal Irwansyah dan Acha Septriasa.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Media Hiburan

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Apa Yang Berlaku, Saya Anggap ‘It’s Not My Day,” – Sham Visa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*