Keluarga terkejut Nurul Ashikin hamil anak kembar

BACHOK – Keluarga kepada anggota polis yang m4ut bersama isteri dalam kem4l4ngan di Jalan Syed Putra, Kuala Lumpur hari ini terkejvt dan sedih apabila mengetahui Nurul Ashikin Kamaruddin sedang h4mil anak kembar.

Nur Azmawati Shamsuddin, kakak kepada Lans Koperal Muhammad Syakiran berkata, berita mengejutkan itu diketahui berdasarkan bed4h si4s4t jam 1 petang tadi.

Menurutnya, perkara tersebut dimaklumkan adik-beradiknya yang berada di Kuala Lumpur dan turut menemui buku pemeriksaan kandungan di dalam beg Nurul Ashikin.

“Kami memang terkejut sebab mereka belum memaklumkan lagi kepada keluarga tentang keh4milan anak kedua yang juga kembar kali ini.

“Kami sangat sed1h apatah lagi saya dimaklumkan kandungan sudah hampir berusia dua bulan,” katanya ketika dihubungi Sinar Harian hari ini.

Pasangan terbabit meningg4lkan seorang anak lelaki, Muhammad Arfan Ziqri, berusia 1 tahun 10 bulan.

Dalam kejadian jam 8 pagi tadi, kedua-dua mereka m4ut selepas motosikal yang dinaiki terlibat kem4l4ngan jalan raya dengan sebuah lori di Jalan Syed Putra, menghala ke pusat bandar.

Muhammad Shakiran, 30, anggota polis bertugas di Balai Polis Seksyen 6 Shah Alam yang c3der4 di perut meningg4l dunia di Pusat Perubatan Universiti Malaya manakala isterinya c3der4 di kepala m4ut di tempat kejadian.

Bercerita lanjut, Nur Azmawati berkata, Allahy4rham adiknya, Muhammad Syakiran juga mempunyai kembar sama jantina bernama, Muhammad Syak1rin, yang tinggal di kampung dan sudah berkahwin.

Menambah kesed1han katanya, apabila ahli keluarganya baru sahaja berkumpul di kuarters polis memandangkan adik bongsu mereka, Muhammad Nazrul,19, berada di Kuala Lumpur untuk bersiar-siar di sana.

“arw4h adik dan isteri baru sahaja menghantar Nazrul menaiki bas malam tadi dan Nazrul tiba di Kelantan pada jam 7 pagi tadi.

“Tidak berapa lama selepas itu kami di kampung menerima berita mereka berdua m4ut dalam kem4l4ngan,” katanya.

Kakak m4ngsa menjangkakan jen4zah mereka akan dikebvmikan di Tanah Perkvburan Islam Repek Hilir, Bachok selepas Isyak nanti.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Sinar

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Keluarga terkejut Nurul Ashikin hamil anak kembar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*