Men4ngis Dalam Kapal Terbang! Yuna Imbau Kisah 10 Tahun Persahabatan Bersama Aizat Amdan

Pasti ramai yang sudah mengetahui kisah persahabatan antara Yuna dan Aizat Amdan. Baru-baru ini Yuna melalui perkongsian Instagram miliknya berkongsikan kepada peminat mengenai kisah persahabatannya dengan Aizat Amdan.

Pemberian Aizat Sebelum Pindah Ke Los Angeles

via Instagram Yuna

Menurut perkongsian Yuna, setelah dia membuat keputusan untuk berpindah ke Los Angeles pada tahun 2011, Aizat ada memberikannya sekeping kad yang ditvlis send1ri olehnya. Kad yang berusia 10 tahun tersebut disimpin Yuna sehingga kehari ini.

…saya masih menyimpannya setelah 10 tahun dan ya, saya adalah kawan seperti itu

Men4ngis Ketika Membacanya

via Instagram Yuna

Imbau kembali 10 tahun sebelumnya, Yuna menyatakan ketika di dalam kapal terbang ke Los Angeles,  d1rinya men4ngis ketika membaca kad tersebut. Kad tersebut terdapat pesanan yang diberikan oleh Aizat kepada Yuna.

Gembira Persahabatan Masih Kekal

via NME

Yuna juga turut menzahirkan rasa gembiranya kerana persahabatannya dengan Aizat masih kekal meskipun sudah mencapai 10 tahun.

Perkembangan terbaru, Yuna sekarang telah kembali ke Los Angeles untuk proses album terbarunya. Manakala Aizat Amdan atau Ai. Z telah melancarkan lagu berjudul ‘The Last Thing‘ dan single terbaru akan dikeluarkan pada bulan Oktober ini.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Murai my


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Men4ngis Dalam Kapal Terbang! Yuna Imbau Kisah 10 Tahun Persahabatan Bersama Aizat Amdan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*