Elyana Sudah Dimasukkan Ke H0spital Kerana S4kitnya, Minta Orang Ramai Doakan Untuknya Dan Kongsi Pengalaman

Umum mengetahui, penyanyi, Elyana sudah dimasukkan ke sebuah hos pital di sekitar Selangor, bagi menjalani raw4tan kimo terapi.

Terbaru, pelantun suara ‘Tak Tercapai Akalmu’ ini merayu kepada orang ramai agar tidak menceritakan pengalaman kenalan rapat mahupun keluarga mereka yang tewas kerana ka nser.

Saya sedang bertarung

Pada saat saya sedang menjalani raw4tan chemotherapy. Saya merayu sangat-sangat kepada anda yang ingin menceritakan pen galaman kenalan rapat anda yang tew4s kerana ka nser dihentikan. Saya faham niat baik anda, tapi tolong faham keadaan saya ketika ini yang sedang bert4rung dengan mental dan fizikal. Jangan men4kut-n4kutkan pes4kit yang sedang s4 kit. Maaf jika permintaan saya ini keterlaluan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nana Emrizal (@elyanaofficial1)

Di Instagram, Elyana memohon kepada semua pihak agar berhenti menceritakan pengalaman yang menakutkan terutama melibatkan pes4kit k4nser. Ujar Elyana, dia sedang bert4rung dengan mental dan fizikalnya sendiri pada waktu ini. Oleh itu, dia tidak mahu kisah-kisah tersebut membuatkan emosinya terjejas.

Mungkin yang ketiga baru dapat tahu

Dalam perkembangan lain, Elyana ber syukur sesi kim oterapi yang pertama sudah berjalan dengan baik. Jelas Elyana, doktor tidak boleh nampak atau bercakap mengenai sebarang perkembangan selepas sesi pertama dan kedua kim0 terapi. Namun, sesi ketiga dan seterusnya barulah mereka akan mengetahui mengenai perkembangan dan kesan daripada sesi kim0terapi yang sudah dilakukan itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nana Emrizal (@elyanaofficial1)

Elyana turut memohon doa daripada semua pihak agar dia mampu melawan peny4kit k4nser ini. Pada masa yang sama, dia mahu pulang ke rumah dengan segera untuk bersama anak-anaknya. Terdahulu, Elyana mengambil keputusan untuk masuk ke ho spital selepas lebih daripada sebulan menahan s4kit dan tidak boleh tidur seperti individu yang lain.

Sumber: Elyana Via OB

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Satkoba Press

Sumber : ASN


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Elyana Sudah Dimasukkan Ke H0spital Kerana S4kitnya, Minta Orang Ramai Doakan Untuknya Dan Kongsi Pengalaman"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*