Kes4l Kahwini ‘Bi4wak Hidvp’, Youtuber D4kwa Dipvkul 2 Kali Di Pervt Ketika H4mil

Di media sosial semua orang ingin paparkan kebahagiaan, tetapi siapa sangka di sebalik kebahagiaan itu tersel1t dvka yang tidak semua orang tahu. Itulah s1tuasi yang terpaksa d1hadapi oleh seorang Youtuber terkenal Indonesia iaitu Vioo Ryusakii yang dipercayai dikasar1 suaminya dalam keadaan berb4dan dua.

Youtuber tersebut memaklumkan bahawa lelaki berkenaan merupakan suami barunya. Malah sebelum ini, lelaki berkenaan telah memberi l4yanan yang cukup baik terhadap d1ri dan anak lelakinya dan wanita ini langsung tidak menyangka suaminya itu akan mengasar1 mereka berdua.

Menurut sumber, wanita ini dipercayai dipvkul oleh suaminya dibahagian pervt sebanyak dua kali. Meskipun ketika itu dia sudah mer4ung kesak1tan tetapi lelaki berkenaan langsung tidak mengend4hkannya. Berikutan daripada ins1den itu, wanita ini telah dikej4rkan ke h0spital untuk mendapatkan rawatan. Tidak terhenti di situ, wanita ini mend4kwa anak lelakinya juga turut menjadi m4ngsa pvkul suaminya.

Svspek bagaimanapun meng4ku tidak bersalah memvkul isteri dan anak t1rinya kerana tiada bukt1 dari r4kaman CCTV mahupun video. Difahamkan, svspek telah melar1kan d1ri sebelum Youtuber berkenaan melap0rkan ins1den itu kepada pih4k p0lis.

Sementara itu, Youtuber Vioo Ryusakii menerusi posting di Instagramnya menasihati orang ramai supaya tidak mudah mempercayai kata-kata lelaki kerana dia tidak mahu wanita di luar sana men1mpa nas1b yang sama sepertinya.

Jangan pernah percaya kata-kata dari lelaki kalau akhirnya kamu dapat akibat. Sudah menvmpang hidup makan, beli rok0k. Sudahlah hilangkan handphone anak aku baru pakai empat bulan sekarang sudah mula pvkvl dan melar1kan d1ri.

Sumber: Kl Menjerit Video

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:https://www.motifviral.


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Kes4l Kahwini ‘Bi4wak Hidvp’, Youtuber D4kwa Dipvkul 2 Kali Di Pervt Ketika H4mil"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*