Selepas 3 Bulan Bernikah, Zamani & Isteri Bersanding Pada 1 Januari 2020

Selepas tiga bulan mendirikan rumah tangga, vokalis kumpulan Slam, Zamani dan isteri Nur Juliana Abdul Rani bakal diraikan dalam satu majlis resepsi pada 1 Januari 2020.
 
Pasangan itu bersanding dalam satu majlis yang diadakan di Emerald Ballroom, Mercure Selangor Selayang dari jam 3 hingga 5 petang.

Majlis resepsi itu difahamkan diadakan khas buat peminat-peminatnya.
 
“Assalamualaikum semua. Alhamdulillah
jemputan istimewa khas dari #bamzek buat semua peminat untuk memeriahkan: Majlis Resepsi Zamani & Juliana, 1 Januari 2020 (Rabu), 3-5 petang, Emerald Ballroom, Mercure Selangor Selayang,” tulisnya.

Perkara itu dikongsi oleh pihak pengurusannya Zime Production menerusi akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri tersebut, Zamani sendiri telah membuat pengumuman tersebut dapam rakaman video.
 
Pada 20 September lalu, Zamani dan Juliana disatukan dalam majlis serba sederhana dan hanya dihadiri dihadiri oleh ahli keluarga dan kenalan terdekat sahaja.
 
Zamani dan Juliana difahamkan berkawan hampir 14 tahun sebelum mendirikan rumah tangga.

View this post on Instagram

#SaatBahagiaZamaniJuliana ♡ Assalamualaikum semua. Alhamdulillah 😊 Jemputan istimewa khas dari #bamzek buat semua peminat untuk memeriahkan: ♡ Majlis Resepsi Zamani & Juliana ♡ 1 Januari 2020 (Rabu) ♡ 3-5 petang ♡ Emerald Ballroom, Mercure Selangor Selayang ♡ @wedding_studio_sdn_bhd • #resepsizamanijulie #weddingzamanijulie #saatbahagiazamanijulie #zamanijulie #zamani #zamaniibrahim #zamanislam #bamzek #zime #zimeproduction #zamanigv5 #zamanigv2018 • @zamani_ziman21 @zamanidiehardfan @zamanislamfighter @zamaniheartbeats @zamanislam.my @abgadeksuperfans_official @zamanislamfanclub @zamanislamfans__ @zamanislamfamilyfansclub @zamanifansforever @zamanislam_fanz @zamanislam_90s @zamanislamfansg @zamaniforeverfans @zamanians_members @fanskuburan @zamanifansselangor @zamanislamfanbase.indo @zamani_slamibrahim @zamanislamborneo @zamania_sg @zamanifansputrajaya @zamanislam_fans4eva @zackmarneyslam_fc @zamanifc @zamanifanskl @sunbae_zamani @zamanifansindonesia @peminatbaruzamani_sg @kurnia.zamani @lagendaku_zamani @slamanya_ @zamanislam_indonesia

A post shared by ZIME Production (@zimeproduction) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

sumber : Gempak


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Selepas 3 Bulan Bernikah, Zamani & Isteri Bersanding Pada 1 Januari 2020"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*