“Ramai wanita mat salih cuba dekati saya” – Wak Doyok tak mencari cinta, serah pada ibu tolong cari jodoh

Wak Doyok akui ramai wanita mat salih cuba mendekati d1rinya.

BIARPUN usianya sudah mencecah 40 tahun, pelakon dan personaliti laman sosial Wak Doyok enggan terburu-buru untuk mend1rikan rumah tangga.

Menurut Wak Doyok, dia kini masih dalam proses mencari pasangan yang sesuai selain mengakui ramai wanita mat salih cuba mendekati d1rinya.

“Buat masa sekarang saya belum ada calon lagi dan mahu fokus pada perniagaan terlebih dahulu. Tak nak terburu-buru untuk kahwin.

Wak Doyok masih mencari pasangan yang sesuai dengannya.

“Ramai juga wanita mat salih cuba mendekati saya tapi kita ada batasan. Ibu saya lebih suka wanita melayu, cuma mereka yang tak minat saya.

“Saya tidak mencari tapi kalau jumpa yang okey, jalan saja. Ibu pun ada tolong carikan juga,” kata Wak Doyok kepada mStar.

Wak Doyok ditemui ketika sesi temu bual bersama mStar menerusi segmen What The! baru-baru ini.

 

Mestilah kita nak yang cantik tetapi yang paling penting dia boleh masak sebab saya tak suka makan di luar.

 

WAK DOYOK

PELAKON & PERSONALITI LAMAN SOSIAL

 

Dalam pada itu, pelakon filem Abang Long Fadil 2 ini memberitahu selain memiliki wajah cantik, dia juga mahu bakal isteri yang tahu memasak.

Ikon fesyen terkenal ini juga berh4rap pasangannya itu nanti bukan seorang yang gemar melayari laman sosial serta menjadi terkenal.

“Mestilah kita nak yang cantik tetapi yang paling penting dia boleh masak sebab saya tak suka makan di luar.

“Selain itu, dia kena jaga dan terima saya seadanya… itu pun sudah mencukupi. Kalau boleh, saya tak nak isteri yang aktif dalam laman sosial,” ujarnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

sumber : mStar


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Ramai wanita mat salih cuba dekati saya” – Wak Doyok tak mencari cinta, serah pada ibu tolong cari jodoh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*