“Ore kelate comel comel…” Mawar Rashid ‘banggo’ dengan Neelofa…

Menerusi Instagram, Mawar Rashid mendedahkan rasa ‘banggo’ dengan Neelofa. Kedua selebriti terkenal ini bertemu di program popular MeleTOP semalam, Selasa.

Dijemput sebagai tetamu undangan pada minggu ini, Mawar Rashid tidak melepaskan peluang untuk mengambil gambar dengan Neelofa.

Selain Neelofa, Mawar Rashid yang difahamkan berasal dari Kelantan ini juga menulis kapsyen menggunakan loghat dari negeri itu sehingga menjadi perhatian ramai.

Mawar Rashid ‘banggo’ dengan Neelofa

View this post on Instagram

Dapat jugok bergamba nge idola kito 😍 Banggo bena ngan anok kelate ❤️ MekWa doakan kak Lofa sentiasa dirahmati Allah S.W.T dan bahagia disamping yang tersayang. #SekKitoJangePecoh #AnokKelate #Meletop #ManjeManjeJe #KhunSuai My @makeupbynadianordin | My outfit from @maglifestyleofficial | Photographer @budak.tadika | Fans @mawarians_official My second acc @mawar.nakbantu 🌹

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on

“Dapat jugok bergamba nge idola kito. Banggo bena ngan anok Kelate. MekWa doakan Kak Lofa sentiasa dirahm4ti Allah S.W.T dan bahagia disamping yang tersayang…” tvlisnya.

Isteri kepada Raf Yaakob ini juga menjadikan Neelofa yang kini merupakan seorang selebriti dan usahawan berjaya sebagai idola selain dilihat gembira kerana dapat bergambar bersama.

Pelakon cantik ini juga meluahkan rasa bangga dengan Neelofa yang juga berasal dari tempat kelahirannya itu. Biarpun begitu, Mawar Rashid juga mendoakan Neelofa sentiasa dirahm4ti dan bahagia bersama yang tersayang.

Menerusi perkongsian foto itu, Mawar Rashid turut menulis kapsyen popular Kelantan seperti Sek Kito Jange Pecoh dan posting itu meraih lebih 30,000 tanda suka dalam masa satu jam saja.

Dalam pada itu, pengikut Mawar Rashid yang kini sudah mencecah 2.7 juta ini juga ada diantaranya memuji kecantikan mereka berdua. Sangat comel!

Samo-samo comel

Sek kito jange pecoh tu win!

Sumber:Mawar Rashid via Noted Untuk Awak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Ore kelate comel comel…” Mawar Rashid ‘banggo’ dengan Neelofa…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*