“Dia Kelihatan Seiras Dengan Ayahnya..” – Rihana Oksana Ded4h Wajah Bayi Lelaki Yang Dikatakan Anak Kepada Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V

K0nflik rumah tangga bekas Yang di-Pertuan Agong, Sultan Muhammad V mendapat perhatian ramai apabila peguam baginda mengesahkan isterinya sah dicer4ikan talak tiga menerusi kenyataan istana Kelantan.

Terbaru, bekas isteri baginda itu dilaporkan telah berkongsi gambar terbaru anak hasil daripada perkahwinan mereka. ” Ini putera saya…” kata Oksana Voevodina, 27 yang pertama kali memperlihatkan wajah bayi tersebut kepada umum. 

Bayi yang diberi nama Ismail Leon itu sedikit sebanyak mempunyai persamaan rupa dengan Sultan Muhammad V, yang dikatakan merupakan ayah kandungnya selepas beberapa k0nflik yang berlaku sebelum ini. 

“Dia kelihatan seperti ayahnya dan dia mempunyai wajah yang kelihatan seperti Asia”, katanya kepada MailOnline.

Oksana turut menegaskan bahawa dia mengandungkan Leon sejurus selepas pulang dari berbulan madu dimana mereka berpisah ketika dia sudah disahkan mengandung selama 4 bulan. 

“Saya menikm4ti setiap saat sebgai ibu sekarang dan saya bersimpati bahawa bapanya akan merindui semuanya bermula pada hari dia dilahirkan” tambah Oksana lagi.

Terdahulu sebelum ini, Rihana memberi kenyataan kepada Daily Mail mend4kwa tidak bertemu dengan bekas suaminya itu sejak Sultan Kelantan berkenaan men1ngg4lkan Russia sejak Disember tahun lalu, dan hanya mengetahui mengenai percer4ian mereka melalui internet.

Dia mend4kwa Tengku Ismail Leon Petra merupakan anak hasil hubungan dengan Sultan Muhammad dan menawarkan untuk menjalankan ujian DNA bagi membuktikan dakw4an berkenaan.

Saya membesarkan anak send1rian dan menjaga kewangan send1ri tanpa pertolongan orang lain.

Dalam pada itu, sumber istana sebelum ini mendedahkan Rihana ada menuntut rumah kediaman bernilai RM41 juta dan nafkah RM123 ribu sebulan untuk menampung kehidupan.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: MailOnline

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Dia Kelihatan Seiras Dengan Ayahnya..” – Rihana Oksana Ded4h Wajah Bayi Lelaki Yang Dikatakan Anak Kepada Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*