[GAMBAR] Lihat Penampilan Terbaru Cik Puan Julita Aishah Yang Sungguh Menawan!

DENGAN senyuman yang sentiasa terukir di bibir, tubuh dibaluti pakaian cantik dan bersalut barang-barang kemas Cik Puan Muda pahang, Cik Puan Julita Aishah melangkah anggun berpimpin tangan masuk ke Dewan Merdeka Pusat dagangan Dunia Putra (PWTC) bersama suami tersayang Tengku Muda Pahang, Tengku Abdul Rahman Al-Haj Sultan Ahmad shah untuk menyempurnakan Malam Gala MFKL 2005.

Tiga tahun lalu saya menjadi salah seorang daripada berpuluh-puluh wartawan dan jurugambar tempatan dan luar negara membuat liputan majlis perkahwinan mereka yang berlangsung enam hari enam malam di Kuantan dan Pekan, Pahang secara gilang gemilang dan menjadi tumpuan seluruh negara.

Pada 30 Julai lalu, sekali lagi Cik Puan Julita Aishah saya temui dalam satu majlis rasmi. Kali ini bukan sebagai pengantin tetapi sebagai tetamu kehormat majlis berprestij Malam Gala MFKL 20005 anjuran Anggun Utusan Malaysia dengan kerjasama Tourism Malaysia.

Biar dalam suasana yang berbeza, Cik Puan Muda Julita Aishah masih seperti tiga tahun lalu, ramah mesra, anggun dan melemparkan senyuman dan menghulur tangan bersala-man dengan setiap tetamu yang menunggu kehadirannya dan Tengku Muda Pahang biarpun laluannya kerap terganggu.

Menyingkap perkenalan mereka yang singkat, teringat juga saya kata-kata Cik Puan Muda Julita Aishah yang beliau tidak mengambil masa yang lama untuk membuka pintu hati dan rasa kasihnya untuk menerima Tengku Muda Pahang.

Semoga perkahwinan ini membawa bahagia yang tiada penghujung kepada kami, doakanlah kebahagiaan kami berdua,” ujar Tengku Abdul Rahman ketika di temu bual pada hari perkahwinannya tiga tahun lalu.

Bercakap tentang keistimewaan yang dimiliki isterinya masih saya ingat kata-kata Tengku Muda bahawa apa yang diingini seorang lelaki ada pada Cik Julita Aishah, budi bahasa, sopan santun dan kecantikannya luaran dan dalaman.

Kini setelah tiga tahun saya pasti semua itu telah menjadi kenyataan dan realiti kehidupan berkeluarga

buat Tengku Muda dan Cik Puan Julita Aishah.

Apa yang diimpikan telah dicapai, kebahagiaan dan zuriat, dua puteri dan seorang putera yang menjadi penyeri dalam rumah tangga mereka yang genap tiga tahun kini.

Malam Gala MFKL 2005 turut mencatat kenangan manis buat Tengku Muda dan Cik Puan Julita Aishah apabila diberi penghormatan untuk meraikan perkahwinan mereka secara spontan.

Di pentas Cik Puan Muda Julita Aishah tersenyum malu, menunggu apa kejutan yang akan berlaku. Sebaik Tengku Muda berada di sisi, mereka berpegangan tangan, dan ketika troli kek di bawa masuk, kedua-duanya tersenyum lebar. Inilah kenangan manis yang tercipta di pentas Malam Gala MFKL 2005.

Sebagai tanda ingatan dan terima kasih, Pengerusi Eksekutif Kumpulan Utusan, Tan Sri Hashim Makaruddin menyampaikan potret gambar perkahwinan pasangan di raja itu sebagai kenangan.

Kini pasangan bahagia itu telah dikurniakan tiga orang cahayamata, dua puteri Tengku Ameera Asya (dua tahun lebih), Tengku Iddie Akasya (Setahun lebih) dan Ahmad Firhan Syah (empat bulan).

Hidup saya kini telah sempurna sebagai isteri dan ibu. Suami dan anak-anak adalah kebahagiaan saya kini. Tiada apa yang dapat menandingi kasih sayang saya terhadap mereka,” kata Cik Puan Julita Aishah.

Tengku Muda pula melahirkan rasa terharu dan terima kasih di atas sambvtan yang diberikan kepada beliau dan isterinya.

Tidak sangka pula majlis yang hebat ini akan memberi penghormatan dan kejutan buat saya dan isteri. Pada mulanya saya fikir datang untuk menonton sahaja tapi sebaliknya. Satu kenangan manis buat saya. Saya mengucapkan terima kasih kerana berpeluang menghad1ri majlis yang gemilang ini,” katanya.

Kepada Tengku Muda dan Cik Puan Julita Aishah terima kasih kerana sudi memeriahkan Malam Gala MFKL  dan semoga bahagia sepanjang hayat.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : BeritaHangat

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "[GAMBAR] Lihat Penampilan Terbaru Cik Puan Julita Aishah Yang Sungguh Menawan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*