Pelakon Terkenal Thailand, Sunny Suwanmethanont Datang Malaysia!

Jika anda pernah menonton filem popular Thailand, I Fine.. Thank You.. Love You, Heart Attack, Mr. Hurt dan Brother of The Year, pastinya anda mengenali wajah kacak ini.

Karya lakonan Sunny Suwanmethanont sering menjadi pilihan penonton dan peminat industri hiburan tempatan.

Tidak hanya bersandar dengan wajah kacak semata-mata, Sunny merupakan seorang aktor yang penuh dengan bakat dan kebolehan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

นี่หมอเป้งเองครับ👨‍⚕️ ประทานโทษ เจ๊ศรี หอนาฬิกา จังหวัดราชบุรี เป็นริดสีดวงทวารที่ก้น เปล่งปลิ้นมาประมาณ 10 กิโล7ขีด ไปรักษาหมอสไว แขดวง 4 เดือนไม่หาย ประทานโทษ ไม่ต้องพึ่งหลวงปู่เค็ม แค่มาหาหมอเป้ง อาทิตย์เดียวเท่านั้น ก็หลุดไปทั้งตูด ทุกวันนี้เจ๊ศรีไม่มีตูดขี้ #ตัวอย่างรักฉุดใจนายฉุกเฉินมาแล้วนะคร้าบบบบบ #MyAmbulance @sirivannavari_shop

A post shared by Sunny Suwanmethanont (@sunny_suwanmethanont) on

Berita baik kepada peminat di Malaysia, Sunny bakal menemui anda semua bersempena dengan sambvtan ulang tahun ketiga platform penstriman Dimsum pada bulan November ini!

Sebuah konsert yang menampilkan sembilan artis popular dari Thailand, Dimsum Thai Pop 2019 akan diadakan buat julung kalinya di Malaysia.

Konsert besar-besaran tersebut bakal dimeriahkan dengan kehadiran Sunny serta artis-artis popular Thailand seperti 9BY9, Sky Wongravee Nateetorn, Billkin Putthipong, Thanaerng Kanyawee Songmuang, Pearwah Nichaphat Chatchaipholrat dan ramai lagi.

Bakal berlangsung di IDEAL Convention Centre, Shah Alam, Selangor, pada 10 November 2019 pada jam 6 petang, tiket konsert dimsum Thai Pop 2019 telah mula dijual bermula RM199 sehingga RM2,000.

Untuk maklumat lanjut tentang tiket, layari laman web www.dimsum.asia!

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: gempak

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Pelakon Terkenal Thailand, Sunny Suwanmethanont Datang Malaysia!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*