Selepas Jasmin Hamid, Pengurus Siti Nurhaliza Pula Akan Membuat Sam4n Fitn4h

TINDAKAN pelakon Jasmin Hamid yang mengambil tindakan und4ng-und4ng terhadap netizen yang menggelarkan anaknya sebagai b4puk turut mendapat perhatian pengurus dan pembantu peribadi penyanyi Datuk Seri Siti Nurhaliza, Rozi Abd Razak.

Menurut Rozi, dia akan melakukan perkara sama terhadap mana-mana individu yang membuat memfitn4h terhadap penyanyi kesayangan negara itu.

“Semakin negara maju, semakin ke belakang sikap pengguna media sosial. Saya kira jika adik dan artis saya (Siti) melakukan apa yang dibuat oleh Jasmin serta beberapa selebriti lain, itu juga akan menjadi pengajaran.

“Selama ini, beliau mengambil sikap berdiam diri dan menutup mata tetapi semakin hari mereka semakin berani memfitn4h, mencerc4a menghin4 tetapi rata-rata tidak menggunakan nama atau gambar sebenar dan berselindung di sebalik akaun palsu.

“Selepas ini kami akan lebih tegas,” tulisnya.

Rozi memberi am4ran berkenaan menerusi posting yang dimuat naik di Instastory miliknya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blouse & skirt from @creacionbysitinurhaliza .. tudung @galeriariani .

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

Menerusi posting berkenaan, Rozi turut memuat naik paparan skrin petikan artikel Jasmin Hamid yang mengambil tindakan terhadap netizen yang menggelar anaknya, r0hhana Abdul Hamid sebagai b4puk.

 

Selama ini, beliau mengambil sikap berdiam diri dan menutup mata tetapi semakin hari mereka semakin berani memfitn4h, mencerc4 menghin4 tetapi rata-rata tidak menggunakan nama atau gambar sebenar dan berselindung di sebalik akaun palsu.

ROZI ABD RAZAK

Pengurus & pembantu peribadi Siti Nurhaliza

Kes itu bagaimanapun diselesaikan secara baik diluar mahkamah selepas pelakunya, Izzatul Hairiyah Abdullah membuat permohonan maaf secara terbuka pada Khamis.

Siti sebelum ini pernah menerima kec4man netizen apabila beberapa individu meningg4lkan komen negatif terhadap anak perempuannya iaitu Siti Aafiyah Khalid.

Selain itu, hubungan akrabnya dengan Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad turut mendapat kritiikan daripada netizen.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Mstar

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Selepas Jasmin Hamid, Pengurus Siti Nurhaliza Pula Akan Membuat Sam4n Fitn4h"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*