Makin tampan! Semakin dewasa, penampilan terbaru Tegar Septian mula jadi perhatian

Siapa masih ingat lagi dengan kisah seorang kanak-kanak lelaki daripada Indonesia, bernama Tegar Septian, yang dulunya pernah menjadi bualan ramai kerana lagunya yang berjudul ‘Aku yang dulu bukanlah yang sekarang’ sekitar tahun 2013.

Ramai tak sangka dengan perubahan ini

Kisah kehidupannya mendapat perhatian sehingga ke Malaysia, dia yang dulunya hanyalah sekadar penyanyi jalanan telah berubah secara drastiik sehinggga menjadi penyanyi yang dikenali ramai.

Kini Tegar sudah pun berusia 17 tahun, nampak setelah menginjak usia remaja, penyanyi muda daripada negara seberang ini sudah semakin bijak dalam berfesyen dan kelihatan tampan sekali.

Ini antara wajah terkini Tegar, sudah kelihatan semakin matang dengan gaya rambut yang berwarna biru membuatkan gayanya nampak lebih fresh, sudah seperti ala-ala penyanyi Kpop.

Ternyata kemerduan vokalnya masih lagi mendapat tempat di hati para peminat muzik, mana tidaknya Tegar yang baru-baru ini membuat video cover lagu berjudul, Hanya Rindu nyanyian asal Andmesh, sudah mendapat tontonan lebih 1.4 juta di Youtube.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Gempak via LP

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Makin tampan! Semakin dewasa, penampilan terbaru Tegar Septian mula jadi perhatian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*