“Untuk Raw4tan Kim0 Yang Kelima…,” – Raw4tan K4nser, Nassier Wahab Ucap Terima Kasih Buat Penderma Dar4h Yang Tak Diketahui Gerangannya

Berkongsi rawatan kim0terapi pusingan kelima yang diterima, Datuk Nassier Wahab meluahkan rasa terharu apabila menerima dar4h daripada seorang penderma yang tidak diketahui gerangannya.

Utk rawatan Kim0 yg ke 5 aku perlu menambahkan d4rah kerana d4rah merah ku berkurang.

“Sewaktu dar4h di masukkan dan mengalir di dlm badan tiba tiba aku jadi sebak dan terharu kerana spanjang hidup ini adalah kali pertama aku menerima dar4h dari seorang penderma yg aku tidak ketahui siapa orang nya.

“Walau bagaimana pun aku ucapkan tkasih kerana menyelamatkan ny4waku,” ucapnya.

 

Penyanyi malar segar ini pernah mengesahkan telah bebas sepenuhnya daripada k4nser gusi selepas menjalani pembed4han di sebuah pusat perubatan 1 Jun lalu.

K4nser gusi dikesan ketika dia menjalani raw4tan gigi empat tahun lalu dan tahap kesihatannya dikatakan merosot selepas mencabut gigi geraham sebelah kiri rahang dua tahun lalu.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Foto : Instagram Datuk Nassier Wahab

Sumber : MH

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Untuk Raw4tan Kim0 Yang Kelima…,” – Raw4tan K4nser, Nassier Wahab Ucap Terima Kasih Buat Penderma Dar4h Yang Tak Diketahui Gerangannya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*