“Kak Please Jangan Bercer4i,” – K0ngsi Foto Mahk4mah, Netizen Spekuu Noor Nabila Dan Sharnaaz Ahmad Bakal Cer4i

Berkongsi foto mahk4mah disertai kapsyen “With the words Ya Rab, I can b4ttle anything,” di Insta Story, ruangan komen Noor Nabila dihujani persoalan netizen yang mahukan pengesahan status perkahwinannya dengan pelakon Sharnaaz Ahmad.

Kak pls jgn bercera4i😭 ingat la masa korg nak bersatu kerana Allah😭jgn lah bercer4i please. Tlg la ingat waktu korg tengah bahagia dulu..masa korg nk sgt di satu kan menjadi yg sah😭buang la segala kepahitan dan ego please😭😭😭tolong jgn bercer4i pleaseee,”tulis netizen di ruang komen.

Sharnaaz juga memuat naik kata-kata ‘sabar’ di ruang Insta Story yang turut menimbulkan keraguan seakan-akan mengesahkan sesuatu bakal berlaku.

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 31 Mac 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata berusia lapan bulan, Jebat Jayden.

Terdahulu, Nabila dan Sharnaaz juga dikatakan tidak lagi saling mengikuti muat naik antara satu sama lain di media sosial, namun berbaik semula apabila kedua-duanya mula berkongsi foto keluarga.

Foto : Instagram Noor Nabila & Sharnaaz Ahmad

Sumber : MH


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Kak Please Jangan Bercer4i,” – K0ngsi Foto Mahk4mah, Netizen Spekuu Noor Nabila Dan Sharnaaz Ahmad Bakal Cer4i"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*