“Dugaan Allah Datangkan Untuk Kami…” – Nadya Syahera Kongsi Video Restorannya Terbak4r Depan Mata

Menerusi Instagram, Nadya Syahera berkongsikan satu peristiwa mengejutkan apabila dia mendedahkan restoran miliknya dijil4t 4pi, The Golok Cafe.

Dedahnya juga ia dipercayai berlaku akibat daripada gas boc0r. Bagaimanapun, dia syukur kerana semua sempat untuk menyelamatkan diri.

Allahuakbar! Dugaan Allah datangkan untuk kami…

Nadya berkongsikan rakaman video pendek menunjukkan peristiwa itu berlaku malah dua keping foto yang membuatkan ramai mendoakan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Allahuakbar! Dugaan allah datangkan utk kami. Restoran The Golok Cafe terbakar. Punca daripada gas bocor. Alhamdulillah semua sempat selamatkan diri. Cuma ada sorang staff saja yg cedera. Minta maaf kepada semua customer yg ada semasa kejadian tadi. Dan kami halalkan semua yg makan di restoran kami td . Doakan urusan kami dipermudahkn.

A post shared by NS (@nadyasyahera) on

Nadya menerusi kapsyen yang ditulis juga memohon maaf kepada semua pelanggan yang berada semasa kejadian itu dan menghalalkan semua yang makan di restorannya itu.

Selebriti ini juga meminta untuk mendoakan urusan dipermudahkan. Di ruangan komen, ramai tidak henti-henti memberikan kata positif serta mendoakan segalanya dipermudahkan.

Ya Allah semoga semua ok kak bed,..

Semoga segala urusan dipermudahkan…

Allahuakbar, sabr ye akak…

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : HCL

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Dugaan Allah Datangkan Untuk Kami…” – Nadya Syahera Kongsi Video Restorannya Terbak4r Depan Mata"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*