“Semua Yang Diuruskan Telah Lengkap, Hanya Kamu Yang Tiada ..” – Anak Sulung Pengasas Dnars Kosmetik Luahkan Rasa

Anak sulung pengasas produk kecantikan Dnars Skincare, Iqbar Hakim meluahkan rasa rindu terhadap arw4h ibunya, Faziani Rohban Ahmad.

Menurut Iqbar sambutan hari raya Aidilfitri tahun ini semuanya disediakan oleh arw4h sendiri namun ajal terlebih dahulu menjemput.

Luahan itu dibuat menerusi sebuah entri terbaru di akaun Instagram (IG) miliknya.

“Story terakhir sehari sebelum mami pergi, Ya Allah aku amat merindui ibuku, hanya tuhan yang tahu rasa ini, namun aku redha walaupun dalam keadaan yang amat pantas tanpa ada penyakit atau apapun.

“Raya tahun ini dialah antara orang yang paling happy nak beraya nk jamu saudara mara dan jiran tetangga, uruskan persiapan baju adik-adik, makanan, khemah.

“Semua yang diuruskan telah lengkap,hanya kamu yang tiada dalam potret family 2019.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Story terakhir sehari sebelum mami pergi , Ya Allah aku amat merindui ibuku , hanya tuhan yang tahu rasa ini , namun aku redha walaupun dalam keadaan yang amat pantas tanpa ada penyakit atau apapun.Raya tahun ini dialah antara orang yang paling happy nak beraya nk jamu saudara mara dan jiran tetangga , uruskan persiapan baju adik-adik,makanan,khemah.Semua yang diuruskan telah lengkap,hanya kamu yang tiada dalam potret family 2019. . Tiada lagi tempat untuk aku mengadu , tiada lagi tempat untuk aku menangis ketika aku kecewa , kenangan kita terlalu banyak wahai ibu , kita pernah merangkak bergadai bersama 11tahun dahulu , perjuangan engkau untuk semua ini bukan semudah sangkaan ramai. . Aku mungkin bisa meneruskan apa yang ada , tapi mana mungkin lagi aku dapat dgr suara nasihat mu , suara bebelan mu. Rindu ini teramat dalam , Abg hanya mampu sedekah al fatihah dan yassin. . Mami abang sedang berjuang teruskan apa yang mami bina , tenggoklah abg , walaupun abg tak mampu lagi melihat mami , abg tahu mami sedang tersenyum melihatkan semua ini berjalan dengan lancar. Keluarga kita semua kuat , semua bersatu , semua berkasih sayang hanya kerana ajaran mu selama ini.Ya allah kau tempat kan Ibuku di syurga Firdaus.Abang tidak puas lagi berjasa atau berkhidmat sebagai seorang anak , tapi sekarang abg harus berkhidmat untuk semua orang di dalam keluarga kita dan keluarga @dnarsgold_hq . Permudahkan urusan aku, kuat kan aku 🙏🏻

A post shared by HIGHRETURN MARKETER (@iqbar_hakim) on

“Tiada lagi tempat untuk aku mengadu, tiada lagi tempat untuk aku menangis ketika aku kecewa, kenangan kita terlalu banyak wahai ibu, kita pernah merangkak bergadai bersama 11tahun dahulu, perjuangan engkau untuk semua ini bukan semudah sangkaan ramai.

“Aku mungkin bisa meneruskan apa yang ada, tapi mana mungkin lagi aku dapat dgr suara nasihat mu, suara bebelan mu.

“Rindu ini teramat dalam, abg hanya mampu sedekah al fatihah dan yassin.

“Mami abang sedang berjuang teruskan apa yang mami bina, tengoklah abg, walaupun abg tak mampu lagi melihat mami, abg tahu mami sedang tersenyum melihatkan semua ini berjalan dengan lancar.

“Keluarga kita semua kuat, semua bersatu, semua berkasih sayang hanya kerana ajaran mu selama ini.

“Ya allah kau tempat kan Ibuku di syurga Firdaus. Abang tidak puas lagi berjasa atau berkhidmat sebagai seorang anak, tapi sekarang abg harus berkhidmat untuk semua orang di dalam keluarga kita dan  keluarga @dnarsgold_hq . Permudahkan urusan aku, kuat kan aku,” tulisnya.

Iqbar dan adik-adiknya kehil4ngan ibu tercinta pada 18 Mei lalu akibat terlibat kemal4ngan di Pattani, Thailand.

Dalam kejadian tersebut,  kenderaan jenis Toyota  Estima yang dipandu suami Faziani, Ahmad Shah Rizal Ibrahim, 42, mermpuh sebuah lori.

Akibat rempuhan itu, Faziani tersepit di bahagian penumpang hadapan dan meningg4l dunia di lokasi kejadian manakala suaminya cedera.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

 Sumber : Gempak

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Semua Yang Diuruskan Telah Lengkap, Hanya Kamu Yang Tiada ..” – Anak Sulung Pengasas Dnars Kosmetik Luahkan Rasa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*