Akui masih cinta Dan rindu Aliff – Bella Astillah

Tindakan penyanyi Aliff Aziz yang seakan mahu merujuk semula dengan bekas isterinya, Bella

Astillah menimbulkan pelbagai komen dan pendapat dalam kalangan peminat.

Bertemu sendiri dengan Bella, dia memberitahu MHE TV yang buat masa ini dirinya tidak mahu memikirkan soal tersebut, lebih-lebih lagi dalam keadaannya yang kurang sihat ketika ini.

Bella dimasukkan ke H0spital Ampang kerana jangk1tan kum4n sehingga menjejaskan suaranya.

“Tidak dinafikan, ramai juga yang berharap kami kembali semula sebagai suami isteri. Sejujurnya Aliff sendiri ada menghubungi saya beberapa kali untuk kami kembali bersatu.

“Iya.. melihat keadaan Aliff sekarang, saya turut berasa sed1h dan simpati. Tambah pula kami pernah hidup bersama, tapi saya tidak boleh terima Aliff hanya kerana bersimpati terhadap apa yang dia lalui sekarang.

“Saya akui masih mencintai Aliff tetapi buat masa ini saya tidak fikir mahu kembali seperti dulu. Biarlah masa menentukan,: kata Bella.

Katanya lagi, dia pernah memberitahu Aliff, sendiri yang percer4ian mereka berdua masih terlalu baru dan belum pernah memikirkan soal untuk kembali rujuk.

“Saya katakan padanya, kalau kuat jodoh, dua atau tiga tahun lagi pun kita pasti akan bersama.

“Saya juga ada nasihatkan dia agar menyayangi dirinya dan memperbaiki kesilapan satu persatu tanpa ada paksaan.

“Biarlah buat masa ini saya fokus untuk mencari rezeki. Hanya itu saya fikirkan sekarang,” katanya yang mengalami b4tuk yang teruk ketika bercuti di Melbourne dan kini mendapatkan raw4tan setelah pulang ke Malaysia.

“Doktor nasihatkan saya agar banyak berehat. Saya sakit sebab j4ngkitan kum4n kerana tidak tahan dengan cuaca sejuk di sana. Bukanlah kerana stres atau memikirkan hal percer4ian seperti yang did4kwa oleh sesetengah pihak.

“Saya sudah melupakan hal (k3s cer4i) yang lalu dan terus maju ke hadapan untuk meneruskan kehidupan,” katanya yang bercer4i dengan Aliff Aziz dengan t4lak satu pada 16 Mei yang lalu.

Sebelum ini kec0h kes Aliff curang dengan beberapa wanita termasuk selebriti seperti Afifah Nasir dan Octovia Manrose. – MHE TV

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber:  MHE TV

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Akui masih cinta Dan rindu Aliff – Bella Astillah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*