Selepas Seorang Doktor Cakap Eg0 Dia Setinggi Langit, Linda Rafar Akhirnya Buka Mulut Ded4h Perkara Sebenar

Terkini, Linda Rafar menjelaskan perb1caraan k3s antara dia dan jururawat di Mahkam4h Sesyen Shah Alam pada Rabu tidak diteruskan selepas kedua-dua belah pihak memilih untuk menyelesaikannya secara baik.

Linda, 41, berkata kenyataan individu bergelar dokt0r itu yang mengatakan kemenangan berpihak kepada jururawat itu tidak benar kerana tiada k3s yang dibicarakan selepas persetujuan luar mahk4mah dibuat.

Status yang dimuat naik Linda di Instagram beliau

“ Sebenarnya, semalam (Rabu) perbicaraan kes itu di Mahk4mah Sesyen Shah Alam tidak diteruskan kerana kedua pihak sudah selesaikan cara baik.

“ Tiada siapa kalah atau menang sebab k3s tidak disebut. Peguam saya Hafidzah Hassan dan Zeti Zulkifli mencadangkan untuk menyelesaikan perkara ini secara baik selepas mengambil kira semua aspek.

“ Apatah lagi sekarang kita menyambut Ramadan dan kedua-dua pihak pun bersetuju. Saya anggap perkara ini sudah selesai selepas persetujuan di luah mahkamah dibuat,” katanya kepada mStar.

Sebelum ini, menerusi Facebook Dr Rusyainie mended3hkan isu antara selebriti itu dan jururawat telah selesai dengan kemenangan berpihak kepada jururawat terlibat selepas persetujuan luar mahkamah dibuat.

Antara lain, Dr Rusyainie berkata Linda mempunyai eg0 setinggi langit kerana membuat permohonan maaf tanpa menyebut spesifik pada jururawat tersebut.

” Perkataan jururawat pun tak ada. Dah bersalah pun masih tak mengaku. Tu macam minta maaf nak sambut hari raya. Saya pasti tu bukan permohonan maaf yang dipersetujui oleh pihak plaintif,” tulis Dr Rusyaini

Dalam pada itu, Linda menjelaskan tiada ganti rugi yang perlu dibayar kepada pihak badan bukan kerajaan (NGO) Delegation of Nurses (DON) seperti yang did4kwa.

“ Saya tak perlu bayar ganti rugi apa-apa pun kepada pihak tersebut. Sebab semuanya sudah selesai secara baik kerana pihak terlibat dalam k3s ini tidak melibatkan DON,” ujarnya.

Dalam pada itu, dia turut membuat permohonan maaf secara spesifik di instastorynya kepada pemegang akaun instagram iaitu jururawat di sebuah hospital di Kuala Lumpur.

Difahamkan individu itu sebelum ini memfailkan s4man terhadap penyanyi itu ekoran tindakan Linda yang tersalah pandang dan menyangka mengugut dirinya sebelum memuat naik di IG.

Sebelum ini, Linda melahirkan rasa kecewa terhadap sekumpulan jururawat di sebuah hospital di Shah Alam yang did4kwa memberi layanan buruk apabila permintaannya untuk menukar cadar katil ibunya tidak diendahkan pada Disember tahun lalu.

Susulan ins1den itu, pihak Delegation of Nurses (DON) mahu mengambil tindakan und4ng-und4ng terhadap selebriti wanita berkenaan.

 

 Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber  : Mstar

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Selepas Seorang Doktor Cakap Eg0 Dia Setinggi Langit, Linda Rafar Akhirnya Buka Mulut Ded4h Perkara Sebenar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*