Ini Sebab Ruhainies Bimbang Dedah Wajah Kekasihnya

Terbuka berkongsi hubungan cintanya, namun Ruhainies memberitahu dirinya belum bersedia untuk memperkenalkan kekasihnya itu kepada peminat, selain tidak mahu kekasihnya itu terkena tempias popularitinya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look who’s here. He’s back! 🥰✈️

A post shared by @ ruhainies7 on

Memperkenalkan kekasihnya itu dengan nama Mr E, Ruhainies bimbang jika mendedahkan kekasihnya kepada umum akan membuatkan jejaka itu berasa tidak selesa dengan dunia selebriti sepertinya.

“Nak kata sorok boyfriend tu tidaklah sebab saya selalu sahaja keluar bersama dia. Lagipun kehidupan seorang selebriti ni, kemana sahaja kita pergi, apa sahaja kita lakukan orang akan perhati. Saya tak mahu dia rasa perkara sama”

“Sebelum ini saya tak pernah buat kenyataan ada boyfriend. Tetapi kali ini, saya serius dalam hubungan ini. Kami jujur, berkongsi apa yang dilakukan setiap hari, kami juga ada merancang untuk ke fasa seterusnya”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So, last Saturday, Anis pergi Meet & Greet untuk 3 Gadis Manis Musim 3 and I got this bouquet from NIVEA. Thank you NIVEA for this wonderful event and bouquet of roses. Anis suka sangat! Thank you! 🌹 #FlowersAlwaysBloom #NIVEARose #myNIVEA #GempakOriginalSeries #3GadisManis

A post shared by @ ruhainies7 on

Sehingga kini memang siapa pun tidak mengetahui tentang identiti sebenar jejaka tersebut mahupun wajah penuhnya. Apapun semoga Ruhainies cepat-cepat naik pelamin, nanti kekasih diambil orang pula! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jangan lupa bersedekah hari ni ! Salam Jumaat✨

A post shared by @ ruhainies7 on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋 im in love @the_hair_tric_and_lashility

A post shared by @ ruhainies7 on

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

 Sumber : Rotikaya

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Ini Sebab Ruhainies Bimbang Dedah Wajah Kekasihnya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*