Aliff Syukri menggigil terima berita pemergian pengasas Dnars, “Dia janji nak datang majlis iftar saya malam ini”

“KENAPA ramai orang yang saya sayang pergi…dia dah janji nak jumpa saya malam ni,” luah Datuk Seri Aliff Syukri.

Usahawan terkenal kosmetik itu memuat naik staus bersama gambar Pengasas Dnars, Faziani Rohban Ahmad yang terk0rb4n dalam kem4langan di Pattani, Thailand pada Sabtu.

Menurut Aliff, beliau terkejut dan menggigil sebaik sahaja menerima berita sedih mengenai sahabat dalam perniagaannya itu.

ARTIKEL BERKAITAN: “Baru Pulang Umrah, Terus Ke Pusat Tahfiz Serah Zakat”, DS Vida, Dato’ Aliff Kongsi Sesuatu Yang Mengejutkan Tantang Arw4h Faziani

ARTIKEL BERKAITAN: Ini Pesanan Pengasas Dnars Skincare, Faziani Fasal Harta Yang Ditinggalkan Kepada Lapan Anak Termasuk Anak Tiri

Faziani meningg4l dunia di tempat kejadian.

“Jujurnya pahit untuk saya tulis ini sebab saya kenal kak Faziani lebih 15 tahun… ketika berniaga di pasar lagi sehinggalah beliau berjaya.

Saya terus terimbau kembali kebaikan kak Faziani. Orangnya sangat baik…setiap tahun bagi sumbangan dan ke umrah, ikhlas dan tidak pernah memburukkan orang.

“Malah dia janji nak datang majlis saya malam ini untuk iftar siap booking 2 orang,” tulis Aliff di Instagramnya.

Tambah Aliff, beliau akan berangkat ke Kelantan selepas berbuka puasa untuk memberi penghoramtan terakhir kepada arw4h.

Aliff Syukri memuat naik porting di Instagramnya pada Sabtu. 

Dalam kejadian pagi Sabtu itu, Faziani terbabit dalam kemalangan ketika perjalanan ke rumah tahfiz bagi memberikan sumbangan.

Beliau meningg4l dunia di tempat kejadian.Manakala sumainya, Ahmad Shah Rizal yang turut berada bersama mengalami keceder4an.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber  : Mstar

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Aliff Syukri menggigil terima berita pemergian pengasas Dnars, “Dia janji nak datang majlis iftar saya malam ini”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*