“Jangan Tingg4l Maryam Sorang² Ada yg Memerh4ti..” K0ngsi Foto Maryam Ini Pes4n Netizen Untuk Fizo Omar

Sebelum ini percutian Fizo Omar bersama isteri dan anaknya ke Johor Bahru mendapat perhatian netizen selepas foto Maryam yang dilihat berseorangan tular. Timbul dakwaan kanak-kanak itu diabaikan namun Fizo Omar menafikannya.

Netlzen bagi nasihat

Terbaru, foto yang dikongsi pelakon dan usahawan terkenal, Fizo Omar di laman Facebook bersama ibu, isteri dan anak tersayang mencuri perhatian wargamaya.

Menerusi foto yang dikongsi Fizo hanya menggunakan kapsyen ringkas emoji love berserta tarikh 2.2.22 dan dilihat sedang berada di sebuah restoran di Bentong, Pahang. Bagaimanapun, menerusi pemerhatian pihak OHBULAN! wargamaya dilihat aktif memberikan komen dan meminta supaya pelakon Pengantin Satu Malam supaya lebih berhati-hati.

Dkwa mereka, Fizo perlu lebih berhati-hati memandangkan ada ramai pihak yang sedang memerhati dan bimbang peristiwa sebelum ini kembali berulang.

Walaupun menerima komen sedemikian rupa, wargamaya turut memuji cara Fizo melayan ibunya, isteri serta anak tersayang. Terdahulu, Fizo berkahwin dengan Mawar pada November 2013 namun bercer4i talak satu di mahk4m4h Rendah Syariah Hulu Langat pada 10 Julai 2019.

Hasil perkahwinan tersebut, mereka memiliki seorang anak perempuan, Wan Maryam yang kini berusia lima tahun. Selepas dua tahun menduda, Fizo bernikah buat kali kedua dengan bekas pramugari, Fazeera Nazri Aziz pada 21 Oktober 2021 dalam satu majlis tertutup yang diadakan di Janda Baik, Pahang.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Ohbulan


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Jangan Tingg4l Maryam Sorang² Ada yg Memerh4ti..” K0ngsi Foto Maryam Ini Pes4n Netizen Untuk Fizo Omar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*