Setelah 7 Hari Isteri Men1ngg4l, Suami T4k Tahan Rindu K0rek Kvbur Isteri Sendiri Dakwa Dengar Bis1kan

Tidak dinafikan khil4ngan individu tersayang merupakan m0men yang svkar untuk diterima lagi-lagi ia melibatkan ahli keluarga sendiri. Mahu tak mahu, individu tersebut perlu akur dan menerima dengan hati yang terbuka. Namun, terdapat satu kejadian di mana seorang lelaki berasal dari Ponorogo, Jawa Timur dipercayai sanggup menggali kvbur isterinya sendiri yang baru sahaja sebulan men1ngg4l dunia.

Gali kubur isteri sendiri

Menerusi video yang dikongsi di laman TkT0k, memaparkan lelaki ini sedang menggali kvbur isterinya menggunakan cangkul sebelum dihal4ng oleh penduduk setempat dan pihak polis. Difahamkan, lelaki ini seolah-olah masih tidak dapat menerima kenyataan isteri tersayang sudah dijemput Sang Pencipta.

Dia dikatakan masih tidak dapat mempercayai bahawa isteri yang amat dicintainya telah ‘men1ngg4lkannya’. “Rindu terhadap isteri yang sudah men1ngg4l dunia sehingga nekad menggali kvbur,” demikian tulis keterangan dalam video tersebut.

Rindu terhadap isteri yang sudah men1ngg4l dunia sehingga nekad menggali kubur.

Memetik laporan Tribun News, tindakan menggali kvbur bukanlah kali pertama dilakukan oleh lelaki ini dan dia turut melakukannya pada hari ketujuh kem4t1an isterinya. Mengulas lebih lanjut, lelaki ini dilaporkan mengalami masalah g4nggu4n mental sejak kecil lagi dan mendakwa terdapat suara bisikan gh4ib yang meminta dia berbuat demikian.

Ketika ketibaan pihak polis, individu berkenaan sudah berjaya menggali kvbur sedalam 80 sentimeter. Video tersebut bagaimanapun, telah meraih pelbagai respon daripada wargamaya yang turut sedih dengan nasib yang menimpa lelaki ini.

Ketika polis tiba, dia dilaporkan telah menggali sedalam 80 sentimeter.Video lelaki tersebut menjadi tul4r dengan netizen memberikan pelbagai komen mengenai tindakannya.

“Gara-gara menonton video ini, saya menjadi bertambah sayang kepada isteri. Susah dan senang selalu bersama. Semoga kami dapat sehidup sem4t1,” komen seorang netizen.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Satkoba Press

Sumber: Tribun News Via OhBulan


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Setelah 7 Hari Isteri Men1ngg4l, Suami T4k Tahan Rindu K0rek Kvbur Isteri Sendiri Dakwa Dengar Bis1kan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*