Akhirnya Nabila Razali Berjaya Meraih Dua Kali Anugerah Platinum

Penyanyi dan juga pelakon, Nabila Razali dilaporkan telah berjaya mengg0ndol 2 kali Anugerah Platinum menerusi lagu nyanyiannya yang berjudul Peluang Kedua.

Berikutan itu, Nabila telah meraih hasil pendapatan melebihi RM400,000 di semua platform penstriman dan juga saluran YouTube.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🐈 (@nabila.razali)

Nabila atau nama sebenarnya Nur Nabila Muhd Razali melu4hkan rasa syukur di atas pencapaian tersebut dan menganggap ia merupakan hasil selepas bekerja ker4s untuk lagu tersebut.

Alhamdulillah, ini pencapaian terbaik saya sehingga sekarang. Segala penat lelah bersama pasukan pengurusan nyata sangat berbaloi dengan penjualan lagu ini.

Saya juga tak sangka Peluang Kedua mendapat sambvtan yang sangat mengg4lakkan sejak ia dilancarkan. Saya h4rap peminat akan terus menyokong lagu baharu saya pula yang bakal keluar tidak lama lagi.

Sekadar info, syarat untuk meraih Anugerah Platinum adalah sesebuah lagu haruslah mencapai keuntungan sebanyak RM200,000.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🐈 (@nabila.razali)

Dalam perkembangan lain, pelakon drama Kebaya Kasut Kanvas ini bakal melancarkan lagu baharu tidak lama sahaja lagi.

Sehubungan dengan perkara tersebut, Nabila berh4rap lagu baharu tersebut akan mendapat sambvtan h4ngat dalam kalangan pendengar muzik tempatan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: beautifulnara


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Akhirnya Nabila Razali Berjaya Meraih Dua Kali Anugerah Platinum"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*