Tetap berlakon Walaupun S4kit, Ini Peny4kit Yang Aaron Aziz Alami..

Kuala Lumpur: Pelakon Datuk Aaron Aziz, 46, berkongsi dia kini bergantvng dengan ubat-ubatan aklbat penyakit s4raf dihldapinya, namun masih lagi boleh aktif dalam kerjaya lakonan.

Aaron yang kini membintangi drama Gerak Khas Undercover dan ditemui pada sidang media secara vlrtual di Google Meet, semalam, berkata dia tetap bersemangat kuat apabila bekerja, tetapi akan berhadapan kesakltan sewaktu berada di rumah.

“Saya kalau bekerja di lokasi okey saja, tidaklah berasa s4kit sangat. Namun, jika di rumah tidak bekerja memang akan jadi terlalu s4kit. Apapun, saya tetap bersyukur masih boleh bekerja lagi.

“Cuma, untuk t4han segala kesakltan dirasai saya sekarang memang bergantvng dengan pelbagai jenis ubat-ubatan daripada doktor. Kena makan ikut waktu, kalau tak ambil akan lebih s4kit,” katanya.

Menurut Aaron, dia juga sebenarnya kurang selesa untuk memblcarakan masalah keslhatan dialami itu kerana bimbang ada pihak produksi engg4n mengambilnya berlakon selepas ini.

“Walaupun s4kit, insya-Allah saya masih boleh bekerja dan pihak produksi usah risau untuk memberikan tawaran. Saya cuma harus berhatl-hatl saja ketika melakonkan aksi terlalu l4sak dan el4k dari jatvh ke hadapan atau ke belakang, termasuk dari tempat tinggi.

“Untuk watak yang bukan aksi, saya okey saja untuk melakonkannya seperti biasa. Terus-terang, saya sangat sayangkan kerjaya lakonan ini dan sampai sekarang saya masih boleh berlakon dengan baik,” katanya.

Sebelum ini, pelakon kelahiran Singapura itu pernah mend3dahkan dia meng4lami masalah s4raf terseplt pada bahagian leh3rnya sejak lapan tahun lalu hingga terp4ksa keluar masuk hospital.

Kali pertama Aaron berhadapan peny4kit ini pada 2012 iaitu sebelum menj4lani penggambaran program realiti sukan l4sak, F3ar Fact0r Malaysia.Begitupun, dia membuat keputusan tidak menjalani pemb3dahan seperti dis5rankan doktor.

Selain Aaron, drama Gerak Khas Undercover terbitan Skop Production yang akan disiarkan TV3 mulai Jumaat ini, jam 10.30 malam membariskan pelakon lain seperti Erra Fazira, Datuk Rosyam Nor, Salina Saibi, Elizabeth Tan, Raja Afiq dan ramai lagi.

sumber: hmetro


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Tetap berlakon Walaupun S4kit, Ini Peny4kit Yang Aaron Aziz Alami.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*