Netizen terp4ksa ‘tidur awal’ g4ra-gar4 video dari pengguna TikT0k ini

Banyak faktor yang menyebabkan anak muda zaman sekarang kerap tidur lambat. Daripada perubahan hormon, tekanan minda, tenaga yang berlebihan mahupun insomnia, mereka yang lambat tidur biasanya akan meluangkan masa di media sosial atau menonton rancangan di Netflix.

Sedar masalah yang dialami ramai golongan muda itu, seorang pengguna TikT0k telah menghasilkan video yang bertujuan untuk mengingatkan orang ramai yang masih menatal media sosial pada lewat malam untuk tidur.

Dalam video yang dikongsikan, pengguna atas nama Hafiy itu mengagah semua yang menonton videonya sambil memeluk bantal dengan gambar Mickey dan Minnie mouse.

Remaja itu kemudian meng4cukan pist0l jari pada kamera dan meminta dua sebab dari penonton kenapa mereka masih belum tidur, sebelum memaksa mereka menutup telefon dan memejam mata.

Video tersebut juga di1ringi muzik dodoian untuk membuat penonton mengantuk, tetapi lain yang jadi apabila ramai yang rasa g3li dan cringe dengan pesanan ‘manja’ dari pemuda berkenaan. Malah ramai yang memaksa d1ri untuk tidur awal agar dia tidak lagi membuat video seperti itu.

“siapa yg tak tidur lagi tu…”

“Dia ada rupa dan aku tau niat dia baik…”

“Salah aku ke ni…”

“sebab awaklah saya dah boleh tidur malam…”

“Selamat malam…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:https://himpunanceritalawak.com/


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Netizen terp4ksa ‘tidur awal’ g4ra-gar4 video dari pengguna TikT0k ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*