Fitn4h Dua Beradik COD Makanan Ditudvh ‘Berdating’

Tidak semua orang mampu untuk berdiam d1ri ketika Perintah Kawalan Pergerakan ini dilaksanakan. Ramai rakyat Malaysia yang bergantung pendapatan daripada majikan ataupun perniagaan, sudah tentunya gusar dengan tempoh PKP yang dilihat semakin berpanjangan.

Disebabkan itu, ramai yang mencari inisiatif lain untuk terus meraih pendapatan sepanjang PKP dengan melaksanakan kerja seperti menjadi runner, menjual atau melaksanakan perniagaan atas talian serta cash on delivery.

Seorang gadis dikenali sebagai Amiera Idayu meluahkan kem4rahannya di Twitter, kerana berang dengan inividu yang suka serkap jarang dengan orang lain.

 

Individu yang tidak dikenali tersebut telah menvduh abang dan adiknya sebagai pasangan kekasih yang keluar sewaktu PKP dilaksanakan. Walhal dua beradik tersebut keluar untuk tolong menghantar barangan kepada pelanggan ibu mereka.

Sudah tentunya, keluhan gadis ini terhadap f1tn4h yang telah dilemparkan kepada adik beradiknya menjadi perhati warga netizen. Kebanyakan dilihat mengecam kembali individu terbabit disebabkan perbuatan yang langsung tidak berhemah.

Ramai juga tidak menjangkakan perkara ini akan berlaku, lebih-lebih lagi terhadap individu yang tidak dikenali yang sesuka hati menvduh tanpa selidik perkara yang sebenar.

Sumber: Twitter.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Satkoba


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Fitn4h Dua Beradik COD Makanan Ditudvh ‘Berdating’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*