Pemain JDT pandu supercar ke padang di Dubai – Ada gaya macam Cristiano Ronaldo!

Bagi meningkatkan lagi kual1ti permainan untuk menghadapi musim baharu Liga Malaysia (Liga M) dan sa1ngan Liga Juara-Juara Asia (ACL), pasukan bola sepak Johor Darul Ta’zim (JDT) telah berangkat ke Dubai, Em1riah Arab Bersatu.

JDT bakal mengadakan beberapa s1ri perlawanan persahabatan pra musim 2020 di sana. Menerusi Facebook rasmi Johor Southern Tigers telah berkongsi video para pemain menaiki beberapa buah kereta mewah untuk pergi ke padang latihan mereka.

Turut serta dalam video tersebut ialah pemilik kelab JDT, Tuanku Ismail Sultan Ibrahim. Rata-rata netizen menyokong inisiatif TMJ dalam membangunkan kelab bola sepak itu dan memberi ganjaran yang sewajarnya untuk pemainnya.

JDT doing JDT things 😍 #JDTinDubai#LuaskanKuasamuJohor

Posted by JOHOR Southern Tigers on Tuesday, January 21, 2020

Video pemain-pemain bola sepak JDT sedang menaiki kereta mewah di lobbi hotel telah menarik perhat1an ramai. Jika kelab bola sepak yang lain sibuk menaiki bas ke padang untuk menghadapai sesuatu perlaw4nan atau latihan, kelab bola sepak JDT berbeza dari lain yang lain. Mereka semua pemain menaiki kereta mewah ke padang latihan.

Seperti pemain profesional eropah

JDT arrive for training! 💥#JDTdoingJDTthings#JDTinDubai#LuaskanKuasamuJohor

Posted by JOHOR Southern Tigers on Tuesday, January 21, 2020

Kelihatan beberapa unit kereta mewah telah tiba di padang latihan. Semua pemain kelihatan seperti para pemain bola sepak profesional dari eropah. Netizen turut ber4nggapan bahawa ini merupakan satu ganj4ran yang diberikan kepada pemain setelah mereka berhemp4s pulas mempert4hankan kejuaraan Liga M buat kali ke-6 berturut-turut.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

sumber : Motoqar


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Pemain JDT pandu supercar ke padang di Dubai – Ada gaya macam Cristiano Ronaldo!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*