Muatnaik Foto ‘Mesra’ R4ngkul Tangan, Bella Astillah & Aliff Aziz Sudah Rujvk?

Sebelum ini industri hiburan kec0h dengan isv kemelut rumah tangga antara penyanyi dan pelakon popular, Aliff Aziz yang telah bercera1 dengan bekas isterinya, Bella Astillah dengan t@lak satu. Meskipun sudah berp1sah, hubungan mereka berdua dipercayai masih baik sehingga telah menimbulkan pelbagai tanda tanya dalam kalangan netizen mengenai status hubungan pasangan ini.

Namun apa yang lebih mengejutkan apabila Aliff dan Bella masing-masing telah memuatnaik satu foto ‘mesra’ mereka di Insta Stories.

Foto ‘mesra’

Menerusi posting Insta Stories yang dimuatnaik Aliff Aziz di laman Instagram rasmi miliknya menunjukkan dia sedang berselfie bersama bekas isterinya, Bella Astillah di dalam sebuah kereta dimana Bella ketika itu seakan-akan tidak sedar dengan tindakan penyanyi tersebut.

Tidak cukup dengan itu, Bella juga turut memuatnaik satu foto ‘mesra’ sedang mer4ngkul tangan seorang lelaki dipercayai Aliff Aziz yang duduk di kerusi pemandu. Foto mesra tersebut sekaligus telah menimbulkan persoalan mengenai status hubungan sebenar pasangan ini.

‘Jangan ulang kesilapan yang sama’

Sementara itu, menerusi Insta Stories Bella juga, dia ada repost semula posting yang dimuatnaik oleh ibu kepada Aliff Aziz iaitu Fiza Aziz mengenai kata-kata mutiara dari akaun Twitter, Mufti Menk. Dalam posting tersebut tertvlis mengenai kisah silam seseorang memberi cerminan terhadap kehidupan kita pada masa akan datang.

Sungguhpun begitu, kita sebagai manusia tidak seharusnya mengulangi kesilapan sama yang pernah kita lakukan pada suatu ketika dahulu kerana babak baru dalam kehidupan sentiasa menanti kita dari hari ke hari. Maka, jadilah seorang manusia yang lebih baik daripada kita sebelum ini. Perkongsian tersebut walau bagaimanapun seakan-akan memberi gambaran mengenai hubungan mereka.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Aliff Aziz, Bella Astillah via OHBULAN

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Muatnaik Foto ‘Mesra’ R4ngkul Tangan, Bella Astillah & Aliff Aziz Sudah Rujvk?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*