“Hantar Anak Ke Sek0lah,” Pemakaian ‘S0pan’ Hayla Buat Netizen Puji Wawa Zainal

Menurut Wawa Zainal, dia bertanyakan keadaan kepada peminat dan pengikut yang pastinya pada waktu pagi ini ramai sedang menghantar anak kesekolah.

“Morning… hantar anak ke sekolah jgk ke tu?? hehe… Attar da darjah 1… cptnya masa berlalu…,” ujar Wawa Zainal menerusi posting.

Selain dikurniakan cahaya mata pada awal Disember lalu, Wawa Zainal juga mempunyai dua orang cahaya mata yang mana turut popular sepertinya, Attar dan Hayla.

Kongsi, Wawa Zainal hari ini anak lelaki sulungnya sudah memasuki persekolahan darjah 1 dan dia berkongsikan moment berkenaan.

Bagaimanapun, foto pertama dikongsikan Wawa Zainal itu juga mendapat perhatian ramai dan ternyata pemakaian sopan Hayla iaitu anak keduanya turut mencuri tumpuan peminat dan pengikut.

Pemakaian sopan Hayla jadi perhatian

Dalam pada itu, netizen turut memuji Wawa Zainal kerana sudah mengajar anak perempuannya itu untuk memakai tudung meskipun kini baru berusia 4 tahun.

Foto terdahulu dikongsikan Wawa Zainal

Perkongsian Wawa Zainal tentang menghantar anaknya sebentar tadi juga telah meraih lebih 40,000 tanda suka dalam masa satu jam sahaja. Rata-rata mendoakan yang terbaik buat kedua anak selebriti ini.

Reaksi ramai

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Wawa Zainal via Rose Merah

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Hantar Anak Ke Sek0lah,” Pemakaian ‘S0pan’ Hayla Buat Netizen Puji Wawa Zainal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*