Pengantin tul4r gambar kahwin ketika banjir rupanya suami orang anak 3

Sejak semalam telah tul4r beberapa foto perkahwinan yang diambil berlatarbelakangkan air bah yang melanda sempadan Kelantan-Thailand.

Ternyata foto-foto yang diambil oleh jurugambar perkahwinan tersebut tul4r sehingga ke Malaysia kerana keunikannya berikutan diambil ketika berlaku banjir besar di sana.

Identiti diketahui suami orang

Namun begitu, disebalik foto-foto tul4r tersebut, ada kisah yang telah dirungkai oleh netizen sehingga mendedahkan identiti pasangan pengantin itu.

“Saya mengaku kahwin dua..”

Pengantin lelaki yang dikenali sebagai Syed Busri sebenarnya sudah mempunyai isteri dan anak-anak sebelum menikah dengan seorang gadis.

Selepas status perkahwinan pertamanya tul4r, dia telah mengeluarkan kenyataan menjernihkan hal tersebut di Facebook miliknya.

Sudah – sudahlah, hentikan…

Dia menjelaskan bahawa perkahwinan keduanya telah diketahui oleh isteri pertama dan meminta agar orang ramai berhenti men1ngg4lkan sebarang komen negat1f mengenai mereka.

Isteri pertama Syed Busri juga telah memuat naik status di Facebook supaya menghentikan segala t0hm4han kepada mereka agar tidak menjejaskan keadaan yang sedia ada.

Kisah mereka ini tul4r apabila foto perkahwinan Syed Busri dan isteri keduanya dikenali sebagai Heedaya tersebar meluas di media sosial kerana terlihat unik ekoran daripada bergambar dalam keadaan banjir di sempadan Thailand.

Namun, menerusi komen yang diperoleh daripada Facebook jurugambar perkahwinan mereka, ada yang menyatakan bahawa pengantin lelaki itu merupakan suami orang yang sudahpun mepunyai tiga orang anak.

Sumber ; Syed Busri, Fateema Syedstopa, Meen Photographer

via Oh My Media

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Pengantin tul4r gambar kahwin ketika banjir rupanya suami orang anak 3"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*