“Boleh jadi anak mana-mana lelaki Asia” – Sultan Muhammad V N4fi Wajahnya Mirip Bayi, Akui Rihana Oksana Kej4m & Pendend4m

Satu demi satu kejutan dilakukan bekas isteri kepada Sultan Muhammad V, Rihana Oksana apabila dia memuat naik gambar seorang bayi berusia 5 bulan yang dikatakan m1rip kepada wajah baginda.

Susulan daripada pendedahan tersebut, Daily Mail baru-baru ini berjaya mendapat komen daripada wakil istana Kelantan berhubung pendedahan terbaru bekas Ratu Cantik Moscow itu. 

“Boleh jadi anak lelaki mana-mana lelaki Asia” 

Menurut laporan media antarabangsa tersebut, baginda Sultan Kelantan katanya percaya bahawa gambar bayi lelaki bernama Ismail Leon yang didedahkan Rihana tersebut boleh jadi ‘anak lelaki dari mana-mana lelaki Asia’, menurut sumber istana.

Sultan tak rasa bayi tu ada rupa wajahnya,” kata sumber istana tersebut.

Sumber: Daily Mail

Tambah sumber terbabit, baginda juga menganggap perkahwinannya dengan Rihana merupakan satu kesaIahan terbesar dalam hidup.

Jika sebelum ini Rihana ada mengatakan yang dia bersama baginda sultan merancang untuk mendapatkan anak dan baginda menangls kegembiraan bila mengetahui tentang keh4milan Rihana, sumber istana mengatakan bahawa ‘ia satu perkara yang meng4rut’. 

Sumber: Daily Mail

“Baginda tidak tahu apa perancangan Rihana seterusnya dan baginda terasa seperti benar-benar ditik4m dari belakang,” kata sumber istana tu lagi.

Sumber: Daily Mail

“Tak pernah bertemu wanita begitu ‘j4hat dan pendend4m’ seperti Rihana” 

Dalam pada itu, wakil istana itu juga mend4kwa baginda menganggap Rihana sebagai seorang yang pendend4m, kej4m dan j4hat bila berb0hong kepada sultan tersebut atas beberapa perkara.

“Sebelum ini, Rihana pernah berb0hong kepada baginda mengenai resepsi perkahwinan yang sepatutnya diadakan secara kecil-kecilan bersama keluarga. Namun sebaliknya berlaku, majlis tersebut seolah-olah seperti acara hiburan besar. 

“Pernikahan ini adalah kesilapan besar dalam kehidupan peribadi baginda yang tak seharusnya terjadi tetapi beliau mengatakan ini adalah pelajaran yang dia pelajari,” kata wakil istana tu lagi.

Sumber: Daily Mail

Tambahnya, baginda juga meminta supaya Rihana berhenti memb0dohkan d1ri send1ri dan berh4rap agar wanita itu mendapat suami baru pada masa akan datang.

“Kita semua manusia dan hanya Allah yang sempurna. 

“Baginda sudah move on dengan kehidupannya dan Rihana patut berhenti dan move on juga serta cari suami baru yang lebih baik. 

Sumber: Daily Mail

“Baginda berkata berkahwin dengannya merupakan satu kes4lahan kerana Rihana telah membuat masalah besar dalam kehidupan peribadinya dengan tidak menghorm4ti privasi dan kehendaknya.

“Kini baginda mahu memberi tumpuan kepada rakyat dan membantu orang di negerinya untuk meneruskan warisan ayahnya dan mewujudkan keluarga bahagia send1ri,” kata sumber istana.

Apa-apapun kita doakanlah yang terbaik buat kedua-duanya dan semoga nasib bayi terbabit terbela.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Lobak Merah

 


Apa kata anda?

1 Comment on "“Boleh jadi anak mana-mana lelaki Asia” – Sultan Muhammad V N4fi Wajahnya Mirip Bayi, Akui Rihana Oksana Kej4m & Pendend4m"

  1. Buat laaa DNA test… settle

Leave a comment

Your email address will not be published.


*