“Kami terus ke tempat reheasal bapaknya dan mamanya” – Sharifah Shahirah sanggup ke raheasal @jatalibdb untuk jumpa bapa kandung Alisya walaupun dah berpis4h

Terbaru, pelakon dan pengacara senior, Sharifah Shahirah atau sinonim dengan sapaan Sheira Ijoy telah menyambut majlis konvokesyen diploma buat anak sulungnya Alisya di HELP University.

Allisya merupakan anak Shiera hasil perkahwinan terdahulunya bersama vokalis kumpulan Black Dog Bone, Jatt. Mereka berkahwin pada 1993 dan berpis4h pada tahun 1999.

Selesai sahaja Majlis Konvokesyen Alisha, Shiera bergegas ke lokasi rehearsal Gegar Vaganza untuk membawa anaknya berjumpa dengan Jatt. Jatt sekarang tengah sibuk kerana beliau sedang memasuki pertandingan Gegar Vaganza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tahniah anakku @tallisya72 !!! Semoga sukses selalu di dlm bidang yg akan diceburi nanti. Ayah akan selalu mendoakan mu.

A post shared by Jatt Bdb (@jattalibdb) on

Perkongsian yang dibuat oleh Shiera mendapat reaksi positif serta rasa terharu dari para peminat. Ye lah, walaupun sudah berpis4h tapi hubungan keluarga antara mereka tetap baik.

Selepas berpis4h, Shiera berkahwin dengan pelakon Ijoy Zahari. Pasangan ini dikurniakan tiga orang anak iaitu Airell, Airra dan Auddra. Shiera juga mempunyai seorang lagi anak, Allisya, 16, bersama bekas suami iaitu Jatt (Black Dog Bone).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dah 2 kali upload gambar ni kenapa kena delete ekk…sapa delete

A post shared by Shiera Al-Khaired (@shieraijoy) on

Tahniah Shiera dan Jatt. Semoga menjadi tauladan pada pasangan yang mengalami masaIah yang sama. Buat apa perlu bermvsuh, masing-masing dah ada keluarga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t worry, you never dissapoint me ayah 😁 last night was kiuttt 😂 @jattalibdb #Week3

A post shared by Allisya Tahir (@tallisya72) on

Komen netizen

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Hai.mehbaca

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Kami terus ke tempat reheasal bapaknya dan mamanya” – Sharifah Shahirah sanggup ke raheasal @jatalibdb untuk jumpa bapa kandung Alisya walaupun dah berpis4h"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*