‘I Am Your Bunny’ – Rihana Dakwa Tahu ‘Punca Penting’ Dicer4ikan, Tunjuk Bukti Penipvan

Drama bers1ri bersambung untuk episod selanjutnya.

Seperti yang dijangka, dua hari selepas ‘pihak tertentu’ mendedahkan bahawa Sultan Kelantan ada menawarkan dana amanah yang lumayan tetapi ditolak oleh Rihana, hari ini pihak Rihana pula mengeluarkan bukti bahawa beberapa kenyataan pihak Istana sebelum ini adalah bertentangan dengan fakta.

Kredit foto: DailyMail UK

Lebih mengejutkan, pihak Rihana juga mengatakan mereka tahu punca sebenar dia dicer4ikan, dan ianya bukan kerana isu pended4han berita perkahwinan mereka kepada media atau penyebaran video s3ks beliau di kolam renang tetapi ‘sebab sangat penting (expl0sive)’.

Dalam artikel terkini DailyMail UK semalam, sebuah video babak sebalik tabir menunjukkan Sultan Muhammad V dan mantan Ratu Moscow itu berbalas janji perkahwinan. 

‘Dear Faris – I promise to be nice wife for you. And I promise to be good mother for our future children. And I promise to love and be with you in happiness and s4dness’ kata janji Rihana.

‘You are my krolik (bunny), I wish us to have happiness and joy like everyone else who gets married’ balas suaminya.

Menurut Rihana, video itu menunjukkan Baginda tersenyum dan ketawa gembira sepanjang majlis sekaligus menafikan dakwaan sumber istana sebelum ini bahawa ‘Baginda kurang selesa dan terkejut serta tidak bersetuju dengan majlis gah itu’ sepanjang majlis berlangsung.

Kredit foto: DailyMail UK

Berkaitan punca perceraian sumber istana yang menyatakan dua punca utama iaitu penyebaran berita perkahwinan rahsia mereka kepada media oleh pihak Rihana dan munculnya video s3ks lama Rihana dalam sebuah kolam renang ketika terlibat dalam satu rancangan TV, pihak Rihana menafikan itu puncanya.

‘Ada punca percer4ian paling penting (explosive explanation) yang tidak akan dided4hkan buat masa ini’ kata pihak Rihana itu lagi dan menggesa pihak Sultan supaya meneruskan rundingan perjanjian percer4ian.

Kredit foto: DailyMail UK

Selain itu MailOnline juga mendedahkan pihak Rihana ada menunjukkan sebuah fail dokumen (dossier) kepada wartawan mereka yang menunjukkan Sultan pernah mengakui bayi dalam kandungan itu anaknya.

Dalam dokumen bertarikh September 2018 itu, Sultan ada menyatakan bayi dalam kandungan sebagai ‘our baby’ dan ‘happy to be the father of our child’ dan ‘wanted the baby to be the heir to the sultanate’ lapor Daily Mail lagi.

‘Ini sekaligus mendedahkan penipvan sumber istana sebelum ini yang mengatakan Sultan sedari awal menafikan bayi itu anaknya dan tidak pernah gembira dengan keh4milan itu’ tegas sumber Rihana lagi.

Kredit foto: DailyMail UK

Pihak Rihana juga menggesa pihak Sultan supaya datang berunding secara gentleman terutamanya dalam mencari penyelesaian percer4ian mereka dan tidak lagi menyer4ng melalui kata-kata di media.

Persoalannya, adakah tawaran Rihana untuk berunding secara bersemuka ini akan diterima oleh pihak yang satu lagi? 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Cari


Apa kata anda?

Be the first to comment on "‘I Am Your Bunny’ – Rihana Dakwa Tahu ‘Punca Penting’ Dicer4ikan, Tunjuk Bukti Penipvan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*