“Video Itu Menjadi Kontr0versi Hanya Kerana S3ksii…” – Raja Ilya Komen Isu Video V1ral

Hanya tertawa kecil apabila persoalan mengenai kehidupan berkahwin dengan lelaki ‘mat salleh’ yang dikatakan tiada adab sehinggakan dia turut terikut-ikut gaya kehidupan suami, Raja Ilya secara rasional memaklumkan, persepsi sesetengah netizen ternyata silap.

Teg4s bintang tinggi lampai ini, perkongsiannya yang menjadi kontr0versi gara-gara dikatakan seks1 tidak ada kaitan dengan adab.

Pelakon ini sekaligus mengulas isu hang4t berkenaan video d1rinya sedang mencuci rambut di bilik mandi yang dimuat naik di media sosialnya.

“Video itu menjadi kontr0versi hanya kerana seks1, bukannya menunjukkan saya seorang pel4cur, pembunvh atau per0gol. Ia hanya kerana seks1 dan subjektif.

“Itu bukannya video saya sedang mandi, dan saya bersedia dengan komen netizen. Tujuan saya hanyalah untuk promosi produk. Video itu hanyalah inspirasi idea saya dan suami. Suami ada bertanya mengenai respon netizen di sini mengenai video itu, namun saya sudah jelaskan padanya, sudah tentu akan ada respon neg4tif.

“Semua komen dalam bahasa Melayu dan saya tidak terangkan komen melamp4u kepada suami kerana tidak mahu ada persepsi neg4tif netizen di sini,” ulasnya.

Ilya terdahulu ditemui selepas Malam Gala dan Tayangan Perdana Filem KL Vampires di Damansara, baru-baru ini.

Rezeki tidak kesampaian untuk muncul membuat kemunculan di pentas antarabangsa, Raja Ilya memaklumkan KL Vampires secara tak langsung mengubat duk4 hati apabila hajat ke Hollywood terpaksa ditolak ke tepi.

“Saya mengh4rapkan filem ini dan akhirnya penantian berakhir dan impian melakonkan filem aksi juga tercapai.

“h4rap penonton akan berpuas hati dan pastinya saya berdebar menantikan reaksi peminat. Apa pun, kami sudah cuba memberikan yang terbaik,” kata Ilya optimis.

Pada masa sama, bintang Papadom ini turut mengakui berpuas hati dengan hasil garapan pengarah Daven R ini.

KL Vampires bakal ditayangkan di pawagam bermula 14 November 2019 ini.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: MH

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Video Itu Menjadi Kontr0versi Hanya Kerana S3ksii…” – Raja Ilya Komen Isu Video V1ral"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*