[VIDEO] Niat Untuk Hiburkan Rakan Yang Pat4h Hati, Namun Nyanyian Lelaki Ini Yang Tarik Perhatian Ramai

Dalam soal percintaan, secara lazimnya kaum perempuan sering dilihat sebagai individu yang akan terlalu bersed1h sekiranya hubungan yang terjalin pvtus di tengah jalan berbanding lelaki. Namun, mungkin persepsi itu perlu diubah kerana sebenarnya kaum Adam juga turut merasai kes4kitan yang sama tanpa kita sedari.

Baru-baru ini vir4l di media sosial apabila seorang remaja dilihat sedang kec3wa dan bersed1h dipercayai akibat putvs cinta sehingga perlu dicer1akan oleh teman-temannya.

Menerusi video yang dikongsikan pengguna Twitter NikkiZamri itu, seorang remaja lelaki dilihat seolah-olah sedang bersed1h di atas katilnya dikhabarkan kerana mas4lah percintaan.

Namun apa yang mengharukan, rakan-rakan remaja tersebut cuba menggembirakan hatinya dengan menyanyikan lagu Hanya Rindu nyanyian Andmesh Kamaleng.

Usaha mereka nampaknya membuahkan hasil apabila remaja itu memberikan reaksi positif dan sedikit terhibur dengan ‘persembahan’ yang dibuat oleh rakannya.

Tidak terhenti di situ sahaja, pengguna Twitter yang dikenali sebagai Nikki itu turut memberi sambungan video yang menyaksikan penyanyi itu mendendangkan pelbagai lagu seperti My Heart Will Go On nyanyian Celine Dion, Bukan Cinta Biasa nyanyian asal Siti Nurhaliza dan sebuah lagu nasyid popular dari kumpulan Raihan berjuduh Sesungguhnya kepada remaja berkenaan.

Perkongsian itu telah menjadi tul4r dan mendapat perhatian dari kalangan rata-rata netizen di laman media sosial Twitter. Bahkan tanpa dijangka, apa yang mencuri tumpuan netizen adalah kekemasan yang ada pada d1ri remaja lelaki itu sehingga mampu menghias biliknya dengan cantik.

Namun tidak kurang, mereka juga turut memuji penyanyi dalam video tersebut kerana kelunakan suaranya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Twitter NikkiZamri  via OHBulan

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "[VIDEO] Niat Untuk Hiburkan Rakan Yang Pat4h Hati, Namun Nyanyian Lelaki Ini Yang Tarik Perhatian Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*