“Betul Betul Aduh Aduh Abang.. Adik Jatuh Terpeleot..” – Ayda Jebat Komen Saat ‘Terpeleot’ Live Di ASK2019

Kaki penyanyi Ayda Jebat mengalami bengk4k dan leb4m selepas terjatvh di atas pentas ketika membuat persembahan penuntup di Anugerah Skrin 2019, pada Ahad.

Menyampaikan lagu Temberang, Ayda ketika dihubungi menjelaskan, insiden terbabit berlaku dengan pantas namun dia sedaya upaya cuba teruskan persembahan meskipun terpaksa menahan kes4kitan.

“Ketika sedang seronok menyanyikan lagu Temberang dan menari, saya gagal mengimbangkan badan kerana kasut tumit tinggi hingga menyebabkan saya tergelincir dan terjatuh. Barangkali terlalu teruja juga antara faktor saya gagal mengawal d1ri. Saya sedaya upaya ingin memberikan persembahan terbaik. Tambahan pula, ini adalah anugerah berprestij .

Ayda turut memuat naik video tersebut dilaman instagramnya dan menerangkan apa sebenarnya yang berlaku ketika itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😑😑😑 . Fly balik shooting from Philippines, terus pergi practice! I just have 2 hours to catch up everything. Nah! Ini hasilnya. Betul betul ‘Aduh aduh abang.. adik jatuh terpeleot..’ sakit & lebam guys. Sapa gelak ketiak dia berdaki. Bye. 🤣😅😭 . ‘It’s not about how hard you fall, but how fast you get up & get backup.’ . #AydaJebat #Temberang #ASK2019 #MaafkanBBGirl #BaruNakFeelingJadiPrincessJasmine

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat) on

Fly balik shooting from Philippines, terus pergi practice! I just have 2 hours to catch up everything. Nah! Ini hasilnya. Betul betul ‘Aduh aduh abang.. adik jatvh terpeleot..’ s4kit & leb4m guys. Sapa gelak ketiak dia berdaki. Bye. 🤣😅😭

.

‘It’s not about how hard you fall, but how fast you get up & get backup

Terdahulu insiden yang menimpa bintang berkenaan itu mendapat reaksi positif di kalangan peminat apabila apabila rata-rata menyatakan kagum dengan cara penyanyi itu mengawal pentas.

“Saya mohon maaf kalau kesilapan itu mencacatkan persembahan, tapi bersyukur tidak mengalami keceder4an yang tervk cuma leb4m. Terima kasih kerana mendokan kesihatan dan menyukai persembahan saya semalam. Bagi saya dalam setiap persembahan pasti ada kesilapan kecil, tapi sebagai penghibur kita perlu bijak mengawal d1ri dan situasi,” katanya.

Malah, vokal dan penampilannya dipuji ramai. Pada masa sama, Ayda juga dilihat tenang dan tidak gelabah apabila terjatuh ketika rancak menari bersama Santesh malam semalam.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: MH

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Betul Betul Aduh Aduh Abang.. Adik Jatuh Terpeleot..” – Ayda Jebat Komen Saat ‘Terpeleot’ Live Di ASK2019"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*