Tampil Ganaas di Pentas Gussti, The Rock Masih Diminta Main Masak2 Dengan Anak

Sebut sahaja nama The Rock, sudah pasti terbayang lakonan mantapnya dalam filem Hollywood Fast and Furious. Pemilik nama sebenar Dwayne Douglas Johnson juga merupakan seorang penggvsti WWE yang cukup terkenal suatu masa dahulu sebelum bergelar pelakon.

Umum sedia tahu bahawa pelakon bertubuh sasa itu sudah pun mempunyai keluarga send1ri. Dia yang mempunyai anak gadis kecil cukup raj1n melayan kerenah si comel itu bermain.

Pesonalitinya yang tampak gan4s dan agak menggervnkan kerana merupakan seorang penggvsti telah membuatkan para peminatnya menyangka dia seorang yang serivs dengan anak.

Namun, tanggapan itu berubah apabila dia juga bermain masak-masak dengan anak kecilnya dan patuh dengan setiap arahan si comel itu. The Rock telah memuat naik fotonya yang melayani telatah kanak-kanak tersebut di Instagram tidak lama dahulu.

Dengan lengan bertaatu,  The Rock telah berpura-pura minum di dalam gelas permainan anaknya yang leka bermain permainan alatan memasak di hadapannya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍵❤️ (daddy may have put a little nip of tequila in his tea, cos it’s always 5 o’clock somewhere) #icherishthesemoments #andgodblessmychair

A post shared by therock (@therock) on

Menerusi kapsyennya juga, pelakon dan penggvsti itu telah menurunkan tanda hashtag dengan berh4rap agar kerusi kecil yang didudukinya dilindungi Tuhan kerana tidak sesuai dengan fizikal yang sasa.

Momen yang dimuat naik oleh artis Hollywood itu bukan sahaja terlihat lawak dan comel, malahan memberi gambaran bahawa tidak kira siapapun individu tersebut, sudah pasti dia tetap akan ‘kalah’ dengan telatah anak kecilnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Therock via BorakDaily

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Tampil Ganaas di Pentas Gussti, The Rock Masih Diminta Main Masak2 Dengan Anak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*