Rahsia Doa Nabi Yusuf AS, Membuatkan Wajah Baginda Tampan Bercahaya dan Berseri.

Bagi yang mahukan agar muka atau wajah nya berseri perlulah beliau membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik baiknya selepas solat).Marilah kita amalkan ayat pengasih surah Yusuf ayat 4 Surah Thahaa ayat 39 misalnya pada bawah ini ..Bagi yang telah mengamalkan, Alhamdulillah .. Teruskan …

Ayat ini adalah ayat pengasih bagi mengeratkan lagi hubungan suami isteri dan ianya juga boleh buat anak-anak (agar anak hormat kepada kita menjadi ibu bapa mereka), keluarga dan teman handai taulan.“Idz Qaala Yuusufu Li Abiihi Yaa Abati Inni Ra Aitu Ahada ‘Asyara Kaukabauw Wasy Syamsa Wai Qamara Ra aituhum Lii Sajidin”Maksud Surah Yusuf Ayat 4;

(Ingatlah peristiwa) ketika Nabi Yusuf menyampaikan kepada bapanya: “Wahai ayahku Sesungguhnya aku mimpi melihat sebelas bintang dan mentari serta bulan; aku melihat mereka tunduk memberi hormat kepadaku”Sehabis membaca surah teruskan dengan membaca keratan ayat dalam surah Taha ayat 39.Wa-alqaytu ‘Alayka mahabbatan minnii Walitushna’ ‘Alaa’ ainii”Maksudnya surah ayat 39 :

Dan aku telah tanamkan berdasarkan kemurahanKu perasaan afeksi orang terhadapmu dan supaya engkau dibela dan dipelih4ra menggunakan pengawasanKu.caranya:Dibaca 3 kali kemudian sapu ke muka.

Amalan ini jua selari bagi mereka yang susah jodoh.Perlu diketahui:Jangan membaca tanpa memisahkan ayat tersebut.

Surah Yusuf ayat 4 dibaca sebagai akibatnya dapat diselesaikan, kemudian berhenti sebentar dan teruskan membaca keratan surah Taha ayat 39.Gunakan doa penyeri pemanis dan pengasih wajah Surah Nabi Yusuf ini dengan niat yang baik terutama buat isteri yang ingin suaminya menyayanginya lebih lagi.

Setiap kali bertemu atau bersua menggunakan kekasih / isteri / suami, bacalah ke 2 ayat ini. Bagi mendapatkan kesan yang baik, hendaklah diamalkan selalu membaca dihadapannya. Niat tidak  perlu membaca dengan kuat, memadailah dengan hanya membaca di dalam hati. Selain itu supaya dikasihi rakyat, bacalah kedua-2 ayat ini setiap kali lepas solat sebanyak tiga kali.

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Nasihatustazz

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Rahsia Doa Nabi Yusuf AS, Membuatkan Wajah Baginda Tampan Bercahaya dan Berseri."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*