“Imam ke vaIak ni”- Netizen Mengekek Tengok Apa Yang Berlaku Kat Pemuda Ini Masa Imamkan Solat

Sudah jadi kewajipan kepada umat islam untuk menunaikan solat 5 waktu tak kira dalam apa jua keadaan dan dimana jua mereka berada.

Tapi apa yang berlaku kepada lelaki ini ketika dia mengimamkan kawan-kawannya memang cukup menghiburkan dan tak disangka-sangka.

Apa kata korang tengok send1ri video kat bawah ni :

Dalam video berdurasi 9 saat yang dikongsikan @ZulhelmiZulkefli di twitter, nyata mengundang gelak tawa netizen.

Mana taknya individu yang dikenali sebagai Kamel pada ketika kejadian sedang mengimamkan kawan-kawannya sebelum langsir yang tergantung di hadapannya terselak tinggi sehingga menutupi kepalanya.

Dapat dilihat perakam video tersebut cuba menahan ketawa ak1bat daripada perkara itu, malah rata-rata netizen terhibur dengan kej4dian itu, siap kongsikan pengalaman masing-masing lagi.

“Ya Allah besarnya dugaan aku harini(tahan gelak)…”

Sumber: twitter

 

“Husnuzon…dia uzur”

sumber: twitter

 

“Ni kalau sorang tergelak, tobat berjemaah gelak sekali…”

sumber: twitter

 

Alahai menguji iman betul, nasib baik imam and makmum rileks tak gelak.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Lobak Merah

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Imam ke vaIak ni”- Netizen Mengekek Tengok Apa Yang Berlaku Kat Pemuda Ini Masa Imamkan Solat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*